Autostrada Moldovei : UMB, verificat de o firmă din Macedonia de Nord pe lotul Buzău-Vadu Pașii. A fost semnat contractul pentru supervizarea lucrărilor

Supervizarea lucrărilor pe Lotul Buzău-Vadu Pașii al Autostrăzii Moldovei (A7) va fi asigurată de firma de proiectare Civil Engineering Institute “Macedonia” din Macedonia de Nord, contractul dintre CNAIR și firma din Skopje fiind semnat pentru 22 de milioane de lei. Contractul pentru supervizarea lotului de 4,6 kilometri care ar putea fi terminat peste un an (dar fără legătură cu Nurol Pietroasele-Buzău) a fost atribuit pe 9 noiembrie pentru o ofertă de 22 milioane lei, potrivit datelor oficiale din SEAP pe care le-a consultat Economedia. Pe lotul 2, Vadu Pașii-Râmnicu Sărat (31 km.) licitația este în continuare suspendată.

,,Obiectul contractului Servicii de Supervizare ,,Executie lucrări Autostrada Buzău – Focșani” TRONSON 1: Buzau – Vadu Pasii, km 0+000 – km 4+600 va consta in furnizarea de servicii de supervizare de înalta calitate, atat in timpul perioadei de executie a lucrarilor, cat si pe parcursul perioadei de garantie a lucrarilor, in vederea urmăririi corectei utilizări a fondurilor disponibile si pentru a se asigura ca Antreprenorul executa lucrările in conformitate cu obligațiile contractuale, in special in ceea ce privește durata, cantitatea, calitatea si costul lucrărilor, in conformitate cu prevederile Caietului de Sarcini si ale Contractului de servicii. ” -SEAP. Durata de supervizare este de 148 de luni (10 ani fiind garanția).

Contractul pentru Lotul 1 al secțiunii Buzău-Focșani (lotul 4 pe A7) a fost semnat în septembrie 2022 pentru 690 de milioane lei și o durată de 20 de luni. Lucrările au început în decembrie 2022, iar recepția este programată pentru august 2024, confomr economedia.ro.

Distribuie articol
1 comentariu