Politic

Avocaţii către Dăncilă: „Circulaţia cu bicicleta pe autostrăzi, interzisă de Codul Rutier”!

Viorica Dăncilă a pozat sambata, ”la inaugurarea Centurii Bacău, primii kilometri de autostradă din Moldova”, doar că imaginea cu ea pe bicicletă alături de alți oficiali a trezit reacții contrar celor așteptate de politician.

Într-o primă reacție ironică, site-ul numărul 1 de resurse juridice din România, avocatnet.ro, atrage atenția că ”Circulația bicicletelor pe autostrăzi este interzisă de Codul Rutier”.

„Este ceva normal ca să fie cu bicicleta, pentru ca momentan nu se poate intra cu mașinile pe autostradă”, remarcă un urmăritor al paginii de Facebook Viorica Dăncilă, într-un comentariu la imaginea postată de liderul PSD.

Alții laudă gestul ei, dar mai ales anunțul că ar fi inaugurați ”primii kilometri de autostradă din Moldova”: ”Felicitări stimată doamnă ce nu au fost în stare atîția bărbați a făcut o femeie”.

Viorica Dăncilă a fost pusă de staff-ul de campanie să se plimbe sâmbătă dimineața cu bicicleta pe centura orașului Bacău. Ea a primit o bicicletă albă cu ghidon înalt, și a mers câțiva kilometri înconjurată de liderii PSD, pe biciclete negre. 

La plimbarea pe două roți, Viorica Dăncilă nu a fost singură. Lângă ea se mai pot observa și secretarul general al PSD, Mihai Fifor, dar și președintele PSD Bacău, Dragoș Benea. Plimbarea cu biciletele pe porțiunea de drum este parte dintr-o vizită electorală la șantierul centurii ocolitoare a municipiului Bacău. (Sursa: Europa FM)

Vezi și
Politic

CCR a decis că există un conflict juridic între Parlament şi preşedinte în ceea ce priveşte nominalizarea lui Ludovic Orban pentru a doua oară ca premier: Preşedintele trebuie să facă o nouă nominalizare

CCR a admis sesizarea PSD şi a decis luni că există un conflict juridic între Parlament şi…
Vezi mai mult
Politic

Nicolae Gnatiuc, reales președinte al PSD Onești

Conferința organizației municipale a PSD Onești l-a reales președinte, cu unanimitate de voturi…
Vezi mai mult
Politic

10.11.2019 - Rezultate prezidențiale la Onesti

Claus Iohannis- 29.70 % Viorica Dancila – 22.63 % Dan Barna – 16.19 % Mircea Diaconu…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *