Home STIRI SI NOUTATI Politic Azi 15 Mai 2014 – Sedinta la Consiliul Local Onesti

Azi 15 Mai 2014 – Sedinta la Consiliul Local Onesti

0
98

Consiliul Local Onesti se intruneste, joi, 15 mai, in sedinta ordinara. Pe ordinea de zi, primul proiect ce va fi luat in dezbatere este cel privind aprobarea unor modificari in structura bugetului local Onesti.

Prezentarea bilantului contabil al contului de profit si pierderi pentru exercitiul financiar al anului 2013 la SC Domeniul Public si Privat SA Onesti (care a fost amânata la precedenta sedinta a consilierilor locali onesteni) si aprobarea numirii unui reprezentant al Consiliului Local in cadrul Consiliului de Administratie al Spitalului Municipal din localitate se anunta a fi cele mai importante proiecte de hotarâre ale acestei sedinte.

Numirea unui alt consilier onestean in Consiliul de Administratie al Spitalului Municipal survine deciziei cu totul neasteptate a democrat-liberalului Stefan Martin de a demisiona. Spitalul onestean se afla in atentia consilierilor locali la aceasta sedinta si pentru stabilirea impartirii paturilor de spitalizare a acestei mari unitati medicale de pe valea Trotusului.

Proiectul de hotarâre privind aprobarea documentatiei si a indicatorilor tehnico-economici a unor proiecte si aprobarea unui regulament intern pentru salariatii serviciilor institutiilor publice subordonate Consiliului Local Onesti sunt alte proiecte aflate pe ordinea de zi a sedintei de azi

– See more at: http://www.desteptarea.ro/sedinta-la-consiliul-local-onesti-2/#sthash.DBijtGV6.dpuf

vezi mai multe articole
Load More In Politic

vezi si...

Instanța lasă Oneștiul fără viceprimar. Laura Abageru a fost condamnata pentru că ar fi primit mită… trei cutii cu bomboane

Prin pronunțarea, la 19 iunie 2019, a sentinței definitive în dosarul în care a fost cerce…