Bărbat din Comănești, escroc de meserie. A ”vândut” un excavator pe mai multe site-uri de vânzări, precum OLX. Lua banii și dispărea

Un bărbat din orașul Comănești a fost condamnat pentru înșelăciune, după ce a obținut sume importante de bani de la persoane care doreau să cumpere un miniexcavator, dar care în final s-au ales doar cu paguba.

Curtea de Apel Bacău l-a condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu executare pentru înșelăciune pe un tânăr din orașul Comănești, județul Bacău. Bărbatul a intrat în colimatorul polițiștilor după ce, pe 13.10.2020, a înșelat o persoană cu suma de 4.500 de lei.

„Persoana vătămată a vizualizat un anunţ postat pe site-ul OLX cu privire la vânzarea unui miniexcavator marca Bobcat de către numitul … utilizatorul contului pe care a fost postat anunţul, preţul de achiziţie fiind de 5.000 euro.

Persoana vătămată l-a contactat pe inculpatul …, înţelegându-se cu acesta să-i plătească un avans de 4.500 lei, urmând ca a doua zi să se deplaseze în … pentru a achita restul preţului şi a intra în posesia miniexcavatorului. La data de 14.10.2020 persoana vătămată s-a deplasat însă …la locaţia respectivă nu l-a găsit nici pe inculpat şi nici utilajul”.

Polițiștii au stabilit ulterior că băcăuanul a postat mai multe anunţuri pe diferite site-uri de pe internet (www.olx.ro, www.lajumatae.ro, www.carzz.ro), prin care oferea spre vânzare acelaşi utilaj, marca Bobcat, iar după ce obţinea avansuri de la diferite persoane, nu mai putea fi contactat pe numerele de telefon folosite. Ulterior, posta acelaşi anunţ, dar cu alt număr de telefon, precizează ziarul Adevărul.

Distribuie articol
comentezi?!