Boxerul băcăuan Ronald Gavril a câștigat titlul WBC Continental American Championship la San Francisco

Boxerul Ronald Gavril a obținut, duminică dimineață, titlul WBC Continental American Championship la San Francisco, după ce l-a învins pe americanul Khainell Wheeler.

El are acum o șansă în plus să ajungă la un meci de titlu mondial.

Născut la Bacău, Ronald a trecut profesioniști în 2011 și de atunci a disputat 25 de meciuri, pierzând numai 3 dintre ele. În 2017, Roland Gavril a fost la un pas de titlul mondial la cateoria super-mijlocie WBC, dar a fost învins la puncte de David Benavidez, după o decizie extem de controversată.

„Este oficial!Am făcut-o! Sunt acum campionul WBC Intercontinental American și am adus gloria în România!
Vă mulțumesc tuturor fanilor mei pentru susținerea neobosită! Această victorie este dedicată fiecăruia dintre voi și împreună am făcut istorie!
Sunt în culmea fericirii să aduc centura WBC Intercontinental American și prestigiul WBC înapoi acasă, în România. Această victorie este un semnal puternic că boxul nostru este puternic și talentat și sunt onorat să reprezint țara mea cu mândrie pe scena mondială.
A fost un meci epic și intens, dar am dat tot ce am mai bun și am ieșit învingător!
Această victorie este un moment definitoriu al carierei mele și un semnal clar că munca și dedicarea aduc rezultate.
Vă mulțumesc din nou tuturor celor care au urmărit transmisiunea live pe pagina mea de Facebook. Susținerea voastră este vitală pentru mine și împreună am făcut această victorie posibilă!
Să sărbătorim această victorie senzațională și să ne pregătim pentru realizări și mai mari în boxul nostru din România!”, a declarat pugilistul după meci.
Distribuie articol
comentezi?!