Connect with us

Eveniment

Bradul de sarbatori va fi aprins pe 1 decembrie

Published

on

In Onesti, bradul din fata primariei si luminile de sarbatori de pe bulevarde vor fi aprinse pe 1 decembrie. In aceeasi zi pentru ca se sarbatoreste Ziua Romaniei, de la ora 14.00 vor avea loc depuneri de coroane la monumentul Regina Maria. De la ora 17.00 se vor aprinde luminile de sarbatori si bradul iar de la ora 18.00 va avea loc un spectacol, langa primarie, sustinut de artistul Pepe. Astfel, oficial municipiul Onesti intra in luna sarbatorilor si cadourilor. Tot pe 1 decembrie se va deschide si patinoarul de pa platoul Casei de Cultura. Acesta va fi deschis pana in februarie 2014.

N.A.

http://monitoruldetrotus.ro/bradul-de-sarbatori-va-fi-aprins-pe-1-decembrie/

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Pe 10 martie 2020 – Directia 5 in concert la Onesti

Published

on

Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut.

Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: „POVESTEA NOASTRĂ„.

În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi. Semnează: Direcția 5.

Biletele la concert se găsesc în incinta CINEMA CAPITOL  şi în format electronic pe https://www.iabilet.ro/bilete-onesti-concert-directia-5-povestea-noastra-49573/

Continue Reading

Eveniment

Maine 25 ianuarie 2020 se deschide sezonul de schi la Slanic Moldova

Published

on

detalii pe http://www.partianemira.ro/

Continue Reading

Eveniment

Ziua Vânătorilor de Munte la Tg. Ocna

Published

on

Vineri, 1 noiembrie 2019, începând cu ora 12.00, se desfăşoara, la Tg. Ocna, a XIV-a ediţie a manifestării dedicate „ZIlLEI VÂNĂTORILOR DE MUNTE”. Evenimentul este organizat de către Primăria oraşului Targu Ocna şi Batalionul 22 „Cireşoaia” – Vânători de Munte din localitatea Sfântu Gheorghe, jud. Covasna.
Manifestările dedicate vânătorilor de munte, la care va participa şi  fanfara Garnizoanei Bacău, se desfăşoară in Piateta „Costache Negri” din Tg Ocna. (Comunicat Primăria Tg Ocna)

Continue Reading

Trending