Captură a polițiștilor băcăuani! Un tir, de 40.000 de euro, a fost sechestrat iar lemnele, în valoare de 49.000 de lei, au fost confiscate

Un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Bacău a depistat în trafic, duminică, 22 ianuarie, pe DN2-E85, pe raza localității Răcăciuni, un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat de 55 de ani, din județul Neamț, care transporta material lemnos, pe direcția de deplasare Bacău-Adjud.

Întrucât conducătorul auto a prezentat un aviz de însoțire a materialului lemnos, pentru care existau suspiciuni cu privire la legalitatea documentului, polițiștii au procedat la indisponibilizarea ansamblului de vehicule, încărcat cu 55 m.c material lemnos.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Ordine Publică care au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de transport de material lemnos în volum de peste 10 m.c, fără documente și au dispus indisponibilizarea în vederea confiscării a ansamblului rutier, în valoare de 40.000 de euro și a materialului lemnos, cu o valoare de 49.000 de lei. (foto ilustrativ)

Distribuie articol
comentezi?!