Connect with us

Sport

Ce înseamnă handicapul asiatic la pariuri sportive

Published

on

Întrebarea din titlu a fost pusă de fiecare jucător cel puțin o dată în decursul activității de parior. Răspunsul este unul simplu și îl vei găsi în rândurile de mai jos. Afli tot ce e nevoie să știi despre liniile asiatice și cum te pot ele ajuta să câștigi la pariuri pe sport.

Cum funcționează handicapul asiatic

Handicapul asiatic este de 2 tipuri: cu și fără returnare de miză. În cazul handicapului cu returnare de miză una dintre opțiunile de pariere primește un avantaj fictiv de 0.25, 0.75, 1.25, 1.75 și așa mai departe.

De exemplu, la un meci Real Madrid – Barcelona, dacă pariezi pe Real Madrid Handicap (+0.25) atunci pariul este câștigător în cazul în care Real Madrid câștigă. Dacă se termină la egalitate, miza se împarte în două: jumătate este câștigătoare, iar cealaltă jumătate e returnată în cont. Astfel, dacă pariezi 1000 RON pe Real Madrid la o cotă de 2.00, la remiză vei câștiga 1500 RON (500 RON x 2.00=1000 RON + 500 RON returnați).

Luăm același exemplu, cu pariu pe Real Madrid Handicap (+0.75):

 • Real Madrid câștigă – pariul e câștigător.
 • Egalitate – pariul e tot câștigător.
 • Real Madrid pierde la un gol diferență – primești jumătate din miză înapoi (cealaltă jumătate e pierdută).
 • Real Madrid pierde la 2 sau mai multe goluri – pariu pierzător.

La handicapul asiatic fără returnare de miză (+0.5, +1.5 etc) lucrurile sunt și mai simple. Acolo sunt doar 2 opțiuni: fie câștigi, fie pierzi. Folosind puterea exemplului, reiau cazul de mai sus:

Pariu pe Real Madrid Handicap (+0.5):

 • Real Madrid câștigă – pariul e câștigător.
 • Egalitate – pariul e tot câștigător.
 • Real Madrid pierde – pariul e pierzător.

Pariu pe Real Madrid Handicap (+1.5):

 • Real Madrid câștigă sau pierde la un gol diferență – pariul e câștigător.
 • Egalitate – pariul e tot câștigător.
 • Real Madrid pierde – pariul e pierzător.

Handicapul asiatic funcționează asemănător și în ipoteza unui dezavantaj fictiv:

Pariu pe Real Madrid Handicap (-0.5):

 • Real Madrid câștigă – pariul e câștigător.
 • Egalitate – pariul e pierzător.
 • Real Madrid pierde – pariul e pierzător.

Pariurile pe linii asiatice și casele de pariuri care le oferă

Pe lângă handicap, liniile asiatice conțin și pariuri extrem de atractive pentru numărul de goluri. Aici învățăm care e diferența dintre un pariu pe ”peste 2.5 goluri” și un pariu pe ”peste 2 goluri”. La ”peste 2.5 goluri” pariul e câștigător dacă se marchează de 3 sau mai multe ori, altfel e pierdut.

În schimb, linia asiatică ”peste 2 goluri” îți oferă posibilitatea de a-ți primi banii înapoi dacă se marchează exact 2 goluri. Este un pariu foarte important mai ales pe meciurile echilibrate, unde cotele pentru un meci cu goluri multe sunt mai ridicate.

Printre casele de pariuri care oferă astfel de linii asiatice o amintesc pe Winmasters. Cu un cont deschis la aceasta agentie poți profita la maximum de avantajele pe care le oferă liniile asiatice, o piață de pariere cu un potențial uriaș, dar puțin exploatat de pariorii de la noi din țară.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sport

REZULTATE DEOSEBITE LA UNUL DINTRE CELE MAI IMPORTANTE CONCURSURI OFICIALE A FEDERATIEI ROMANE DE ATLETISM

Published

on

Cupa Romaniei- Open Seniori la atletism a avut loc la Bucuresti saptamana trecuta, competitie in care s-a cautat o prima verificare a stadiului in care se prezinta sportivi din loturile olimpice dar si alti spotivi din alte categorii care au obiective serioase ce vizeaza calificarea la jocurile olimpice si la celelalte competitii de varf.
CSM Onesti este liderul la zi al atletismului romanesc, confirmat la Campionatele Nationale indoor din februarie unde s-au castigat 29 de medalii la seniori si tineret. Nivelul ridicat al sectiei a fost demonstrat din nou, reusind sa ne clasam de doua ori pe locul I la 200 m plat cu Alin Anton si la saritura in lungime cu Gabriel Bitan.
De asemenea, au mai urcat pe podium in calitate de vicecampioni Alin Anton la 110 m garduri, Diana Ion la triplusalt si saritura in lungime, Robert Tabacu la aruncarea cu prajina. Sorin Ionescu, o surpriza placuta la 400 m garduri, a obtinut bronzul in prima sa cursa la aceasta proba, la fel ca Andreea Caracuda, bronz cu 12.96 s la 100 m. Mentionam ca Sorin Ionescu a obtinut bronzul si la saritura in lungime, de asemenea, Elena Mitrea a ocupat locul III cu 56.88 m la aruncarea ciocanului, fiind depasita de Bianca Perie si Ana Stanciu.
De remarcat este si progresul constant al celor doua junioare, Ioana Ghinet si Cosmina Varlan, elevele profesorului antrenor “Doru” Teodor Agachi. Cu absentele Iuliei Banaga si Angelei Olineci, ce se pregatesc pentru Nationalele Romaniei, la Cluj, eliminarea din concurs a probelor din stafeta dar si debutul in probele de sprint al campionului Valentin Tanase si Gabriel Tone si accidentarea lui Ionut Honaru, putem spune ca CSM Onesti s-a prezentat conform asteptarilor, cucerind Cupa Romaniei pe echipe.
In aceleasi conditii, pe acelasi stadion – Iolanda Balas, s-au desfasurat Campionatele Nationale de Juniori 3 U 16. Surpriza oferita de sectia numarul 1 a Romaniei, CSM Onesti a venit din partea unor copii de reala perspectiva, adevarate sperante pentru anii ce vin. Andreea Bianca Mocanu a cucerit titlurile de campioana, atat la 100 m plat- 12.61 s, dupa ce castigase si seriile, dar si la 80 m garduri cu 11.96 s, secondata fiind aici de o alta speranta, Monica Raduca cu 12.16 s. De remarcat, foarte aproape de podium, o alta onesteanca, Alesia Bacanu, situata pe locul IV. Putin le-a lipsit onestencelor sa ocupe intreg podiumul!
La statia pilot de la Liceul cu Program Sportiv Braila, condusa de profesor Sica Lazar, s-au mai evidentiat Cosmin Pitulice, medaliat cu bronz la 300 m garduri, el obtinand si locul V la 90 m garduri; Alesia Bacanu, eleva profesoarei Alina Enescu, s-a clasat pe locul III la 300 m garduri. Saritura in lungime a adus Onestiului un alt bronz, cu Monica Raduca, cu o performanta de 5.15 m.
Grupa de aruncatori si-a adjudecat argintul prin Daria Chitu la disc, cu 23.09 m, la fel cealalta eleva a antrenorului Marian Zarcan, Maria Iacob la aruncarea ciocanului cu 51.15 m, pierzand la 2 cm aurul. De remarcat si pozitia Florentinei Szabo, foarte aproape de podium.
Cu aceste rezultate, sigur CSM Onesti este lider si la aceasta categorie de varsta. Sa nu se uite ca liderii de la juniori 3, Vladut Turcu si Valentin Gheosu ( disc si sulita) sunt marii absenti, la aruncarea cu sulita castigandu-se titlul de campion cu 50 m iar Turcu arunca peste 70 m.
Revelatia probei de 400 m garduri este Iarina Ungureanu, eleva pofesoarei Alina Enescu care, desi este junioara 2, cea mai mica competitoare din concurs (nascuta in 2004) a obtinut argintul, cu un rezultat care reprezinta un best performance cu 62.72 s, devansata fiind de o sportiva consacrata la acest nivel, Sanda Belgyan (nascuta in 1992). Ungureanu se anunta o adevarata bijuterie a atletismului romanesc.
La CSM Onesti, profesorul antrenor Teodor Agachi se pare, dupa o selectie severa, ca a ajuns sa formeze o grupa de mare perspectiva, gasind copii din Onesti si imprejurimile Onestiului ce promit performanta. Un antrenor ce a dominat ani buni aruncarile in Romania, promite sa realizeze, impreuna cu directorul Ingrid Istrate, un centru de excelenta cu mult peste ceea ce a avut Romania pana in prezent!

Continue Reading

Sport

🥊 După 28 de ani, boxul onestean renaște!

Published

on

Boxul reprezintă piatra de temelie a sportului onestean, luând naștere odată cu construirea orașului, in anii 1956-1957. De-a lungul timpului, ne-am bucurat de numeroase rezultate, obținând zeci de medalii la campionatele naționale, cu sportivi de valoare, sub îndrumarea cărora, acum, micii viitori campioni se antrenează.

Astăzi, a avut loc prima ședința oficială a secției de box din cadrul CSM Onesti, in cadrul căreia au fost stabilite obiectivele pana la finalul anului, dintre care amintim 5 medalii cadeți și 2 medalii juniori, rezultate care speram ca nu vor întârzia sa apara pana la finalul anului.

Le uram bun venit in familia CSM Onesti antrenorilor Constantin Dimofte, campion național de box profesionist și Vasile Pradais, campion național la categoria seniori!

Impreuna, ne propunem sa redevenim o forța, promovând cât mai mulți sportivi la loturile naționale și olimpice iar performanțele sa ne urce pe înaltele culmi ale sportului național și internațional!

Continue Reading

Sport

CSM Onești, mereu în top

Published

on

By

Clasată pe locul 3 în ierarhia națională întocmită anul trecut de FRA, secția de atletism a CSM Onești vrea să ridice ștacheta în acest an. Dovadă stau și primele rezultate obținute.

Weekend-ul recent încheiat, gruparea condusă de Ingrid Istrate a jucat un rol de protagonistă la cea de-a doua etapă a Campionatului Național pentru Seniori si Seniori Under 23 derulată la sala de atletism „Ioan Soter” din cadrul Complexului „Lia Manoliu” din București.

Oneștenii s-au remarcat la mai multe probe, la trei dintre acestea terminând pe locul 1 la Seniori. Astfel, la săritura în lungime, Gabriel Bitan (foto) a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, cu un rezultat de 7,72 m. La fel au stat lucrurile atât la 60 m garduri feminin, unde Andreea Caracuda a trecut prima linia de sosire cu timpul de 8.70, cât și la 60 m băieți, unde, pe lângă locul 1 obținut de Marius Gabriel Tone (6.80 sec.), oneștenii au dat și oamenii clasați pe locurile 3 și 4 în întrecerea Seniorilor: Valentin Tănase (6.90) și Alin Ionuț Anton (6.91). Citeste continuarea aici

Sursa: Desteptarea

Continue Reading

Trending