Connect with us

Sport

Cea mai profitabilă strategie la pariuri sportive

Published

on

Tehnicile de pariere s-au dezvoltat tot mai mult în ultimul timp, iar pariorii profesioniști se străduiesc să găsească cea mai bună strategie de a paria. Evident, nici una nu îți garantează succesul și toate au dezavantajele lor. Eu îți voi vorbi însă aici despre cea care mi-a adus cele mai multe satisfacții ca și parior, și anume cota 2. Îți explic, pe scurt, de ce o consider cea mai bună strategie la pariuri.

Cota 2 îți dublează banii investiți, cu o doză mică de risc

Pentru ca acest proiect cota 2 să îți aducă profit nu trebuie să investești o sumă importantă de bani, atâta timp cât îți administrezi corect banca de pornire. Cu fiecare bilet câștigător îți multiplici banii pariați. Nu vei avea același câștig potențial ca și dacă ai paria pe bilete din acelea cu multe evenimente, însă șansele ca acelea să nu iasă sunt extrem de mari.

Pe când la cota 2 riscul este redus foarte mult, deoarece pariezi pe unul, două, maxim 3 evenimente cu cote mici. Chiar dacă pierzi un bilet pe cota 2, un altul câștigat te readuce exact acolo de unde ai pornit, fără se simtă o pierdere.

O strategie folosită de majoritatea pariorilor profesioniști

Cei care au învățat că pariurile îți pot aduce câștiguri numai pe termen lung și-au dat seama că un astfel de proiect cu cote de 2 nu poate lipsi din portofoliul lor de pariori. Oricât de multă satisfacție ți-ar aduce un bilet câștigător la o cotă mare, în realitate cota 2 câștigată în cât mai multe zile te va ține pe profit.

Singurul lucru la care trebuie să fii foarte atent atunci când folosești această tehnică este managementul banilor investiți. Joacă o singură cotă pe zi, investind nu mai mult decât suma pe care îți permiți să o pierzi. Dacă pierzi nu dubla miza, nu o dubla nici atunci când câștigi. Fii loial proiectului și vei avea de câștigat.

Oferta slabă de pariuri nu reprezintă o piedică

În mod categoric nu recomand să pariezi cota 2 pe meciuri despre care nu ai nici o informație. Vei găsi însă în 90% din zile meciuri cu cote bune, pe care merită să le iei la cota 2. Chiar și atunci când ai un singur meci la o cotă de 2.05 (de exemplu), nu îți fie teamă să o joci dacă ai argumente în care ai încredere.

Atunci când consideri că nici un eveniment din oferta de pariere nu are potențial pentru a intra pe biletul de cota 2, e simplu: iei o pauză în ziua respectivă. Așa cum îți spuneam, cei mai mulți pariori profesioniști aplică această strategie și fac asta doar pentru că și pentru ei a dat roade. Îți recomand să încerci și tu proiectul cota 2 și garantez că vei avea doar de câștigat din asta.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sport

REZULTATE DEOSEBITE LA UNUL DINTRE CELE MAI IMPORTANTE CONCURSURI OFICIALE A FEDERATIEI ROMANE DE ATLETISM

Published

on

Cupa Romaniei- Open Seniori la atletism a avut loc la Bucuresti saptamana trecuta, competitie in care s-a cautat o prima verificare a stadiului in care se prezinta sportivi din loturile olimpice dar si alti spotivi din alte categorii care au obiective serioase ce vizeaza calificarea la jocurile olimpice si la celelalte competitii de varf.
CSM Onesti este liderul la zi al atletismului romanesc, confirmat la Campionatele Nationale indoor din februarie unde s-au castigat 29 de medalii la seniori si tineret. Nivelul ridicat al sectiei a fost demonstrat din nou, reusind sa ne clasam de doua ori pe locul I la 200 m plat cu Alin Anton si la saritura in lungime cu Gabriel Bitan.
De asemenea, au mai urcat pe podium in calitate de vicecampioni Alin Anton la 110 m garduri, Diana Ion la triplusalt si saritura in lungime, Robert Tabacu la aruncarea cu prajina. Sorin Ionescu, o surpriza placuta la 400 m garduri, a obtinut bronzul in prima sa cursa la aceasta proba, la fel ca Andreea Caracuda, bronz cu 12.96 s la 100 m. Mentionam ca Sorin Ionescu a obtinut bronzul si la saritura in lungime, de asemenea, Elena Mitrea a ocupat locul III cu 56.88 m la aruncarea ciocanului, fiind depasita de Bianca Perie si Ana Stanciu.
De remarcat este si progresul constant al celor doua junioare, Ioana Ghinet si Cosmina Varlan, elevele profesorului antrenor “Doru” Teodor Agachi. Cu absentele Iuliei Banaga si Angelei Olineci, ce se pregatesc pentru Nationalele Romaniei, la Cluj, eliminarea din concurs a probelor din stafeta dar si debutul in probele de sprint al campionului Valentin Tanase si Gabriel Tone si accidentarea lui Ionut Honaru, putem spune ca CSM Onesti s-a prezentat conform asteptarilor, cucerind Cupa Romaniei pe echipe.
In aceleasi conditii, pe acelasi stadion – Iolanda Balas, s-au desfasurat Campionatele Nationale de Juniori 3 U 16. Surpriza oferita de sectia numarul 1 a Romaniei, CSM Onesti a venit din partea unor copii de reala perspectiva, adevarate sperante pentru anii ce vin. Andreea Bianca Mocanu a cucerit titlurile de campioana, atat la 100 m plat- 12.61 s, dupa ce castigase si seriile, dar si la 80 m garduri cu 11.96 s, secondata fiind aici de o alta speranta, Monica Raduca cu 12.16 s. De remarcat, foarte aproape de podium, o alta onesteanca, Alesia Bacanu, situata pe locul IV. Putin le-a lipsit onestencelor sa ocupe intreg podiumul!
La statia pilot de la Liceul cu Program Sportiv Braila, condusa de profesor Sica Lazar, s-au mai evidentiat Cosmin Pitulice, medaliat cu bronz la 300 m garduri, el obtinand si locul V la 90 m garduri; Alesia Bacanu, eleva profesoarei Alina Enescu, s-a clasat pe locul III la 300 m garduri. Saritura in lungime a adus Onestiului un alt bronz, cu Monica Raduca, cu o performanta de 5.15 m.
Grupa de aruncatori si-a adjudecat argintul prin Daria Chitu la disc, cu 23.09 m, la fel cealalta eleva a antrenorului Marian Zarcan, Maria Iacob la aruncarea ciocanului cu 51.15 m, pierzand la 2 cm aurul. De remarcat si pozitia Florentinei Szabo, foarte aproape de podium.
Cu aceste rezultate, sigur CSM Onesti este lider si la aceasta categorie de varsta. Sa nu se uite ca liderii de la juniori 3, Vladut Turcu si Valentin Gheosu ( disc si sulita) sunt marii absenti, la aruncarea cu sulita castigandu-se titlul de campion cu 50 m iar Turcu arunca peste 70 m.
Revelatia probei de 400 m garduri este Iarina Ungureanu, eleva pofesoarei Alina Enescu care, desi este junioara 2, cea mai mica competitoare din concurs (nascuta in 2004) a obtinut argintul, cu un rezultat care reprezinta un best performance cu 62.72 s, devansata fiind de o sportiva consacrata la acest nivel, Sanda Belgyan (nascuta in 1992). Ungureanu se anunta o adevarata bijuterie a atletismului romanesc.
La CSM Onesti, profesorul antrenor Teodor Agachi se pare, dupa o selectie severa, ca a ajuns sa formeze o grupa de mare perspectiva, gasind copii din Onesti si imprejurimile Onestiului ce promit performanta. Un antrenor ce a dominat ani buni aruncarile in Romania, promite sa realizeze, impreuna cu directorul Ingrid Istrate, un centru de excelenta cu mult peste ceea ce a avut Romania pana in prezent!

Continue Reading

Sport

🥊 După 28 de ani, boxul onestean renaște!

Published

on

Boxul reprezintă piatra de temelie a sportului onestean, luând naștere odată cu construirea orașului, in anii 1956-1957. De-a lungul timpului, ne-am bucurat de numeroase rezultate, obținând zeci de medalii la campionatele naționale, cu sportivi de valoare, sub îndrumarea cărora, acum, micii viitori campioni se antrenează.

Astăzi, a avut loc prima ședința oficială a secției de box din cadrul CSM Onesti, in cadrul căreia au fost stabilite obiectivele pana la finalul anului, dintre care amintim 5 medalii cadeți și 2 medalii juniori, rezultate care speram ca nu vor întârzia sa apara pana la finalul anului.

Le uram bun venit in familia CSM Onesti antrenorilor Constantin Dimofte, campion național de box profesionist și Vasile Pradais, campion național la categoria seniori!

Impreuna, ne propunem sa redevenim o forța, promovând cât mai mulți sportivi la loturile naționale și olimpice iar performanțele sa ne urce pe înaltele culmi ale sportului național și internațional!

Continue Reading

Sport

CSM Onești, mereu în top

Published

on

By

Clasată pe locul 3 în ierarhia națională întocmită anul trecut de FRA, secția de atletism a CSM Onești vrea să ridice ștacheta în acest an. Dovadă stau și primele rezultate obținute.

Weekend-ul recent încheiat, gruparea condusă de Ingrid Istrate a jucat un rol de protagonistă la cea de-a doua etapă a Campionatului Național pentru Seniori si Seniori Under 23 derulată la sala de atletism „Ioan Soter” din cadrul Complexului „Lia Manoliu” din București.

Oneștenii s-au remarcat la mai multe probe, la trei dintre acestea terminând pe locul 1 la Seniori. Astfel, la săritura în lungime, Gabriel Bitan (foto) a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, cu un rezultat de 7,72 m. La fel au stat lucrurile atât la 60 m garduri feminin, unde Andreea Caracuda a trecut prima linia de sosire cu timpul de 8.70, cât și la 60 m băieți, unde, pe lângă locul 1 obținut de Marius Gabriel Tone (6.80 sec.), oneștenii au dat și oamenii clasați pe locurile 3 și 4 în întrecerea Seniorilor: Valentin Tănase (6.90) și Alin Ionuț Anton (6.91). Citeste continuarea aici

Sursa: Desteptarea

Continue Reading

Trending