Sport

Cea mai profitabilă strategie la pariuri sportive

Tehnicile de pariere s-au dezvoltat tot mai mult în ultimul timp, iar pariorii profesioniști se străduiesc să găsească cea mai bună strategie de a paria. Evident, nici una nu îți garantează succesul și toate au dezavantajele lor. Eu îți voi vorbi însă aici despre cea care mi-a adus cele mai multe satisfacții ca și parior, și anume cota 2. Îți explic, pe scurt, de ce o consider cea mai bună strategie la pariuri.

Cota 2 îți dublează banii investiți, cu o doză mică de risc

Pentru ca acest proiect cota 2 să îți aducă profit nu trebuie să investești o sumă importantă de bani, atâta timp cât îți administrezi corect banca de pornire. Cu fiecare bilet câștigător îți multiplici banii pariați. Nu vei avea același câștig potențial ca și dacă ai paria pe bilete din acelea cu multe evenimente, însă șansele ca acelea să nu iasă sunt extrem de mari.

Pe când la cota 2 riscul este redus foarte mult, deoarece pariezi pe unul, două, maxim 3 evenimente cu cote mici. Chiar dacă pierzi un bilet pe cota 2, un altul câștigat te readuce exact acolo de unde ai pornit, fără se simtă o pierdere.

O strategie folosită de majoritatea pariorilor profesioniști

Cei care au învățat că pariurile îți pot aduce câștiguri numai pe termen lung și-au dat seama că un astfel de proiect cu cote de 2 nu poate lipsi din portofoliul lor de pariori. Oricât de multă satisfacție ți-ar aduce un bilet câștigător la o cotă mare, în realitate cota 2 câștigată în cât mai multe zile te va ține pe profit.

Singurul lucru la care trebuie să fii foarte atent atunci când folosești această tehnică este managementul banilor investiți. Joacă o singură cotă pe zi, investind nu mai mult decât suma pe care îți permiți să o pierzi. Dacă pierzi nu dubla miza, nu o dubla nici atunci când câștigi. Fii loial proiectului și vei avea de câștigat.

Oferta slabă de pariuri nu reprezintă o piedică

În mod categoric nu recomand să pariezi cota 2 pe meciuri despre care nu ai nici o informație. Vei găsi însă în 90% din zile meciuri cu cote bune, pe care merită să le iei la cota 2. Chiar și atunci când ai un singur meci la o cotă de 2.05 (de exemplu), nu îți fie teamă să o joci dacă ai argumente în care ai încredere.

Atunci când consideri că nici un eveniment din oferta de pariere nu are potențial pentru a intra pe biletul de cota 2, e simplu: iei o pauză în ziua respectivă. Așa cum îți spuneam, cei mai mulți pariori profesioniști aplică această strategie și fac asta doar pentru că și pentru ei a dat roade. Îți recomand să încerci și tu proiectul cota 2 și garantez că vei avea doar de câștigat din asta.

Vezi și
Sport

Mihaela CAMBEI a castigat bronzul la totalul olimpic

Mihaela CAMBEI, legitimata la CSM Onesti. Halterofila noastra a castigat bronzul la totalul olimpic…
Vezi mai mult
Sport

Atletism: Băcăuanul Gabriel Bitan, lider european!

Cu rezultatul de 8.14, atletul CSM Onești a devenit performerul continental al sezonului și locul…
Vezi mai mult
Sport

CSM Onești, mai departe, mai repede, mai sus!

Gruparea condusă de Ingrid Istrate a fost protagonista finalelor de la București, în cadrul…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *