STIRI SI NOUTATI

Cercetați pentru trafic de droguri de risc

4 persoane au fost reţinute pentru 24 ore şi, ulterior, arestate preventiv pentru 30 de zile, în urma a 7 percheziții domiciliare efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bacău şi Timiş și de procurorii D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Direcției Operaţiuni Speciale.

La data de 15 decembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău şi Timiş, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T, au efectuat 7 percheziții domiciliare pe raza judeţelor Bacău şi Timiş, la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate diferite cantități de droguri de risc, de mare risc (cannabis, hașiș, amfetamină, comprimate de extasy) si substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, instrumente de mărunțire, porționare, ambalare (grindere, cântare, țiple, folii aluminiu), o instalație pentru cultură indoor, telefoane mobile și tablete, sumele de 16.178 lei și 10.395 Euro.

5 persoane bănuite de săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuare de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive au fost conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău, 4 dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore. Ulterior, bănuiţii au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

Vezi și
STIRI SI NOUTATI

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști

La data de 29 martie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Petrecăreţi sancţionaţi de poliţişti

La data de 27 martie a.c., în jurul orei 22.30, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Începe înscrierea copiilor la școală

Înscrierea copiilor în învăţământul primar pentru anul şcolar 2021-2022 începe astăzi…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *