STIRI SI NOUTATI

Circulația spre Slănic-Moldova se desfășoară în condiții normale

În această dimineață au apărut informații în mediul on-line cu privire la drumul spre Slănic-Moldova, care ar fi întrerupt din cauza unei surpări a drumului iar circulația s-ar face pe rute ocolitoare.

Pentru a lămuri aceste informații eronate, Primăria Slănic-Moldova a emis un comunicat în care lămurește starea drumului de acces spre Slănic Moldova.

Circulația rutieră pe DN12B din Tărgu Ocna spre stațiunea Slănic Moldova se desfășoară în condiții normale, existând doar restricția de tonaj, limitată la 3,5t (DN 12B km 0+452 – km 0+487). Traficul greu se desfășoară pe ruta ocolitoare.

În această dimineață a apărut în mediul online o informație eronată, conform căreia drumul de acces spre Stațiunea Balneoclimatică Slănic Moldova ar fi întrerupt din cauza unei surpări a drumului și se circulă pe rute ocolitoare.

Nu a fost publicat un comunicat în acest sens din partea CNADNR iar Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile. 

La această oră la Slănic Moldova se înregistrează -4 grade și ninge ușor”, se precizează în comunicatul Primăriei Slănic-Moldova.

 

Sursă foto: Primăria Slănic-Moldova

 

Vezi și
STIRI SI NOUTATI

Furt cercetat de poliţişti

La data de 2 martie a.c., în jurul orei 15.00, Poliţia Staţiunii Târgu Ocna a fost sesizată cu…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Prins în trafic de poliţişti, sub influenţa alcoolului

La data de 2 martie a.c., în jurul orei 11.30, un echipaj de poliţie din cadrul Postului de…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Șeful SIAS RĂSTOARNĂ cazul Onești: Victimele au fost UCISE pentru că l-au ATACAT pe agresor. Mascații au spart ușa cu greu

Scurtu Alexandru, șeful SIAS, a făcut precizări după ce mascații au fost acuzați că nu au…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *