Compania lui Dorinel Umbrărescu, creștere semnificativă în numărul de angajați și în profit

Într-un raport financiar prezentat la Ministerul de Finanțe, Tehnostrade, una dintre cele trei mari companii de construcții deținute de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, a raportat datele contabile aferente ultimei perioade. Potrivit bilanțului, compania înregistrează o creștere semnificativă în numărul de angajați și în profitul obținut în 2022.

Conform informațiilor prezentate de Ziarul Financiar, numărul mediu de angajați ai Tehnostrade în 2022 a fost de 3.423, ceea ce reprezintă o creștere de aproximativ 2.000 de persoane față de anul precedent. Această expansiune a forței de muncă reflectă angajamentele crescânde ale companiei în domeniul construcțiilor.

Raportul financiar relevă faptul că Tehnostrade a încheiat anul 2022 cu un rezultat de 1,7 miliarde de lei, în creștere cu 39% față de anul anterior. De asemenea, profitul companiei a înregistrat o creștere de 3%.

Celelalte două firme deținute de Dorinel Umbrărescu, Spe­dition UMB și Sa&Pe Construct, au raportat în 2022 doar 46, respectiv trei salariați, în timp ce Tehnostrade s-a evidențiat prin extinderea semnificativă a echipei sale.

Distribuie articol
comentezi?!