Connect with us

Comunicate RAJA Onesti

COMUNICAT-Noi masuri adoptate de RAJA SA

Published

on

La nivelul RAJA S.A. s-au dispus noi măsuri de protecție a securității și sănătății personalului, dar și a abonaților, ce presupun schimbarea modului de lucru cu publicul, după ce a fost decretată starea de urgență.

Astfel, începând cu data de 17 martie 2020, în întreaga arie de operare, programul structurilor care implică relații cu publicul se desfășoara fără interacțiunea directă a angajaților RAJA cu persoanele din afara societății. În acest sens, clienții noștri au la dispoziție variante electronice sau telefonice pentru diferite operațiuni și asistență. Le recomandăm acestora să ne contacteze pe adresele de e-mail, prin formularul de sesizări, sugestii sau reclamații online și la numerele de telefon puse la dispoziție pe site-ul RAJA www.rajac.ro.

Excepție fac casieriile RAJA, care vor avea program normal de lucru cu publicul. În acest sens, facem apel către toți clienții societății să evite crearea de cozi/aglomerație și să respecte distanța între persoane de cel puțin 1,5 m.

Numărul de Call Center 0241.924 precum și Contul de client on-line rămân în continuare operaționale 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru informații, reclamații, transmiterea consumului de apă, etc.

Încurajăm clienții să utilizeze metodele de plată on-line a facturilor, prin intermediul contului de client RAJA, dar și prin transfer bancar, direct debit, Pay-Point, Payzone, Westaco, în incinta magazinelor „La doi Pași” și la unitățile bancare.

Incepand cu data de 19 martie 2020, ora 08.00, pentru a asigura protecția sănătății consumatorilor noștri, prin accesul sigur la apă potabilă de calitate, au fost luate măsuri de izolare preventivă a angajaților care dețin un rol esențial în asigurarea acestui serviciu vital. În acest sens, la nivelulul Centrului Zonal Onesti, s-au constituit 3 puncte de permanență, în care personalul stabilit funcționează în condiții de izolare, asigurând supravegherea și funcționarea serviciului pentru toata perioada de criză.  De asemenea, există 4 echipe de intervenție, pregătite să intervină în orice moment, în eventualitatea în care apar defecțiuni pe rețeaua de apă și canal.

In acest moment, apa potabilă se furnizează în condiții normale, rezervoarele fiind pline in proporție de 98%.

Va reamintim ca s-a realizat stocul necesar cu materiale consumabile/piese de schimb pentru asigurarea operării și întreținerii instalațiilor de tratare a apei și a rețelelor de distribuție, iar laboratoarele de încercări apă potabilă și apă uzată au fost dotate cu reactivii necesari în vederea efectuării încercărilor fizico-chimice şi bacteriologice pentru o perioadă de minim 6 luni.

Odată cu instituirea Stării de urgență pe teritoriul României, ca urmare a evoluției situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, vă asigurăm că am  implementat și respectăm toate măsurile necesare pentru furnizarea apei potabile în regim continuu și în condiții de siguranță. Celula de criză înființată la nivelul societății gestionează 24/24 toate măsurile dispuse la nivelul companiei pentru prevenirea răspândirii virusului și funcționarea tuturor sistemelor. În acelasi timp, menținem o legătură permanentă cu Compania Regională de Apa Bacau, în scopul bunei colaborări în cazul apariției unei defecțiuni.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comunicate RAJA Onesti

AVARIE PE STRADA PĂCII!

Published

on

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi pe strada Pacii nr. 2-4, RAJA SA a fost nevoita sa scada presiunea apei potabile astazi, luni, 14 septembrie 2020, în intervalul orar 08.15-11.30.
Sunt afectati de scăderea presiunii apei potabile locuitorii străzii Păcii.
Ne cerem scuze fata de abonatii care vor suferi de scaderea presiunii sau lipsa apei potabile si ii asiguram ca echipele care executa lucrarile vor face tot posibilul pentru finalizarea interventiilor si reluarea furnizarii apei potabile in parametri, in cel mai scurt timp.
Biroul de presa

Continue Reading

Comunicate RAJA Onesti

AVARIE PE CALEA ADJUDULUI!

Published

on

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi pe Calea Adjudului nr. 276, RAJA SA a fost nevoita sa întrerupa furnizarea apei potabile astazi, miercuri, 26 august 2020, în intervalul orar 10.00 – 15.00.

Sunt afectati de lipsa apei potabile locuitorii din Calea Adjudului, parțial Calea Mărășești și Zona Industrială.

Ne cerem scuze fata de abonatii care vor suferi de lipsa apei potabile si ii asiguram ca echipele care executa lucrarile vor face tot posibilul pentru finalizarea interventiilor si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp.

 

Continue Reading

Comunicate RAJA Onesti

AVARIE PE STRADA SINTEZEI!

Published

on

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi pe strada Sintezei nr. 8, RAJA SA a fost nevoita sa scada presiunea apei potabile astazi, miercuri, 26 august 2020, în intervalul orar 09.30-12.00.
Sunt afectati de scăderea presiunii apei potabile locuitorii strazilor Stirenului, Sintezei, Belvedere și locuitorii ansamblului ANL.
Ne cerem scuze fata de abonatii care vor suferi de scaderea presiunii sau lipsa apei potabile si ii asiguram ca echipele care executa lucrarile vor face tot posibilul pentru finalizarea interventiilor si reluarea furnizarii apei potabile in parametri, in cel mai scurt timp.
Biroul de presa

Continue Reading

Trending