Comunicate RAJA Onesti

COMUNICAT

Avand in vedere avaria produsa pe conducta de aductiune apartinand S.C. CRAB S.A., in data de 28 iunie 2020, si din cauza debitului de intrare insuficient dar si a consumului mare, volumul de apa din rezervoarele de la stația de tratare și înmagazinare Cuciur nu a putut fi refacut la un nivel suficient pentru a fi tehnic posibila alimentarea cu apa potabilă a întregii localități in cazul aparitiei unei noi avarii majore.

Astfel, RAJA S.A. este nevoita sa alimenteze municipiul Onesti cu apa potabila dupa un program atent gandit, astfel incat populatia sa fie cat mai putin afectata si in acelasi timp sa fie posibila si inmagazinarea apei in rezervoare.

Prin urmare, incepand cu data de 03 iulie 2020, pe timpul noptii, in intervalul orar 01:00- 05:00, se va sista alimentarea cu apa a municipiului, pana ce nivelul de apa din rezervoare va atinge un nivel suficient astfel incat, in cazul aparitiei unei noi avarii pe conducta de aductiune apartinand CRAB, locuitorii municipiului Onesti sa nu sufere de lipsa apei potabile un timp indelungat.

Va multumim pentru intelegere si va asiguram ca echipele din teren monitorizeaza in permanenta starea retelelor, mentinand in standarde calitatea serviciului public de alimentare cu apa si de canalizare!

Vezi și
Comunicate RAJA Onesti

Avarie C.R.A.B. pe conducta de aducțiune!

UPDARTE Avarie C.R.A.B. pe conducta de aducțiune! In urma unei avarii pe conducta de alimentare cu…
Vezi mai mult
Comunicate RAJA Onesti

LIPSA APA IN CARTIRUL SAT CATOLIC

Pentru remedierea unei avarii aparute astazi pe strada Cuciur, RAJA SA a fost nevoita sa scada…
Vezi mai mult
Comunicate RAJA Onesti

COMUNICAT - Reluarea furnizarii apei potabile in regim continuu

In urma remedierii de catre echipele CRAB a avariei  pe conducta de aductiune apartinand S.C. CRAB…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *