Conflict între profesori la Colegiul Alecasandri. Un cadru didactic a ajuns la Psihiatrie

La finalul săptămânii, la Colegiul Național „Vasile Alcsandri” din Bacău a avut loc conflict între mai multe cadre didactice, care a necesitat intervenția forțelor de ordine. În urma scandalului, o profesoară de biologie din cadrul colegiului a ajuns la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Bacău.

Scandalul s-a iscat din cauza unor conflicte mai vechi între unele cadre didactice. O profesoară de biologie este acuzată că ar avea unele probleme psihice și își hărțuiește colegii. Femeia a acuzat un alt profesor că o urmărește prin telefon și computer, o arde cu țigara și îi scanează organele interne, cu scopul de a o ucide, potrivit unor martori la incident. De altfel, profesoara ar avea o boală psihică pentru care nu și-a mai luat la timp tratamentul ceea ce a dus la izbucnirea crizei.

Se pare că cearta din cancelarie a luat amploare, iar la fața locului au ajuns jandarmii și polițiștii.

În cele din urmă, profesoara pusă pe scandal a fost încătușată și dusă inițial la Poliție, după care a ajuns la secția de psihiatrie a SJU Bacău. Potrivit unor surse, femeia are o experiență de peste 20 de ani în învățământ.

Distribuie articol
comentezi?!