Constructorul băcăuan Dorinel Umbrărescu domină clasamentul constructorilor de autostrăzi din România

2.9k vizualizări
dureaza 1 minut sa citesti

Clasamentul constructorilor de autostrăzi în funcție de progresele din șantier este dominat în prima lună a anului 2023 de cel mai puternic constructor român, Dorinel Umbrărescu, urmat de turcii de la Nurol, scrie economica.net.

Constructorul băcăuan Dorinel Umbrărescu a început anul 2023 în forță, cu progrese semnificative pe mai multe dintre loturile pe care le are în lucru. Cel mai mare avans, de 13puncte procentuale, a fost raportat pe lotul 2 din Autostrada de Centură București Nord. Realizat în proporție de o treime, acest lot ar putea fi gata chiar înacest an, înainte de termenul contractul din vara anului viitor, potrivit estimărilor specialiștilor.

Mai departe, tot grupul UMB Spedition a înregistrat un avans de 2,04 puncte procentuale pe lotul Nădășelu – Zimbor din Autostrada Transilvania. Lucrările la cei circa 30 de kilometri sunt realizate în proporție de aproape 50%, dar au ca termen nou de finalizare anul 2025, conform graficului de lucrări actualizat la finele anului trecut. (Sursa/economica.net)

 

Distribuie articol
comentezi?!