STIRI SI NOUTATI

Continuă lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere din Onești

Primăria Municipiului Onești contină în aceste zile lucrările de modernizare și reabilitare a infrastructurii din oraș. Astfel, a început asfaltarea integrală a străzii George Călinescu, având o suprafață de 5600 mp (zona cuprinsă între intersecția de la “G”-uri de pe Bulevardul Republicii, până la intersecția cu Bulevardul Oituz, în dreptul fostului Restaurant ,,Braşov”).

Nicolae Gnatiuc, primarul Municipiului Onești, a declarat că „valoarea estimată a acestei investiției este de 280.000 de lei, sumă alocată de la bugetul local al orașului și cuprinde următoarele operațiuni tehnice: curățarea rosturilor de dilatație între plăcile de beton, executarea egalizărilor cu mixtură asfaltică, protejarea rosturilor de dilataţie cu geocompozit antifisură, pregătirea suprafețelor cu emulație cationică în vederea turnării stratului de mixtură asfaltică, ridicarea la cotă a receptorilor pluviali și a gurilor de canal.”

De asemenea, continuă și reabilitarea căilor pietonale de pe Calea Mărășești și Bulevardul Republicii (de la sensul giratoriu din zona Gării, spre Hotelul Trotuș, pe partea dreaptă a sensului de deplasare).
Turnarea stratului nou de asfalt la Podul de peste Râul Trotuș, pe segmentul situat în aval și ridicarea separatoarele de sens este o alta lucrare care se execută în această perioadă.

Vezi și
STIRI SI NOUTATI

Cu o alcoolemie de 1,07 mg/l s-a urcat la volan, a produs un accident și a fugit de la locul faptei. 4 persoane au ajuns la spital

La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii din Comăneşti au efectuat…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Polițiști la datorie în noapte de Revelion

Peste 250 de poliţişti, vor fi la datorie în noaptea de Anul Nou, suplimentar față de…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

590 DE KILOGRAME DE ARTICOLE PIROTEHNICE, INDISPONIBILIZATE DE POLIȚIȘTI

În perioada 30-31 decembrie a.c., poliţiştii din Bacău au indisponibilizat 590 de kilograme de…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *