Divertisment

Copiii, rasfatatii „Festivalului Verii Onesti 2015”

Festivalul Verii Onesti 2015, care va incepe vineri, 29 mai, si va tine pana pe 1 iunie inclusiv, este dedicat, in buna parte, copiilor. Astfel, sambata si duminica, in Parcul municipal vor avea loc spectacole special dedicate celor mici pentru ca luni, 1 iunie, de Ziua Copilului, sa fie o adevarata desfasurare de forte menita sa ofere celor mici, si nu numai lor, ore intregi de voie buna in compania unor trupe de teatru de papusi, clovni, magicieni, artisti.

Sambata, 30 mai, spectacolele dedicate copiilor vor cuprinde reprezentatii ale Teatrului de papusi din Bacau dar si reprezentatii ale unor artisti pe picioroange, papusi gigant, dans cu foc si animare clovni. Duminica, 31 mai, tuturor acestora li se va alatura Magicianul Augustin dar si numere „fenomenale” de „levitatie a doua statui vii”. In fine, luni, 1 iunie, toate aceste spectacole vor fi insotite de multa voie buna dar si de numeroase concursuri dedicate exclusiv copiilor.

Festivalul Verii Onesti 2015, finantat integral de un om de afaceri onestean cu un miliard de lei vechi

Dar pentru ca parintii si bunicii sa nu „se plictiseasca” prea mult, desi calitatea spectacolelor dedicate copiilor ii va tine, in mod sigur, „in priza”, vor avea parte, la randul lor, de spectacole de buna calitate in toate cele patru zile de Festival, de vineri pana luni inclusiv. Pe scena Festivalului Veriii Onesti 2015 vor canta, in toate aceste zile, artisti precum Aurelian Preda, Alexandra Puscasu, Angela Rusu, Ileana Ciuculete, Gelu Voicu si taraful lui, alaturi de trupele Gas Supply Band, Maxim, Bandidos, Ansamblul Plaiesii din Chisinau si multi altii. Si pentru ca un specatcol de buna calitate trebuie „intretinut” cu o stare pe masura, organizatorii Festivalului ii asteapta pe onesteni cu gratarele sfaraind si cu berea la rece. De remarcat ca anul acesta Festivalul Verii Onesti este finantat integral de o firma locala. Investitorul onestean care si-a asumat finantarea si organizarea festivalului a alocat, pentru cele patru zile de spectacole dedicate in egala masura copiiilor si parintilor, peste un miliard de lei vechi.

Nelu ALEXANDRU

Monitorul de Trotus

Vezi și
Divertisment

Cine este eligibil pentru un transplant de păr?

Transplantul de păr a devenit, în zilele noastre, o procedură extrem de populară la care…
Vezi mai mult
Divertisment

Tu ştii cum să ai grijă de imprimanta ta?

Imprimanta este un dispozitiv electronic care reușește să îşi găsească locul în orice birou.
Vezi mai mult
Divertisment

Pantalonii, vedetele ţinutelor casual. Descoperă tipurile de pantaloni pe care trebuie să îi ai!

Pantalonii chiar sunt elementul care îţi poate schimba întreaga ţinută. Ei dau tonul pentru…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *