Cu cine mergem la baraj? – Miercuri, ultimul Derby din PLAY OFF – FC Viitorul Onesti- CS Sportul Onesti – vezi anuntul organizatorilor

Clasamentul inainte de ultima etapa:
# Echipa M P
1 C.S.Sportul Onesti 5 56p
2 AFCS Viitorul Curita 5 55p
3 ACS Gauss Bacau 5 49p
4 CS Siretu Săucești 5 30p
📣Anunț important!
Datorită incidentelor regretabile petrecute la meciul precedent, autoritățile ne-au solicitat să luăm măsuri pentru a evita repetarea acestor evenimente la meciul de miercuri, 7 Iunie, între cele două reprezentate ale orașului Onești. Este de nepermis ca sportul, care ar trebui să fie o sursă de bucurie și emoție, să fie umbrit de violență.
După cum știți, din cauza acestor incidente clubul Sportul a fost amendat cu 3000 lei. Nu ne dorim să riscăm amenzi și să ne abatem de la obiectivele noastre, avem o viziune clară și o misiune de a investi în tineri și copii, oferindu-le oportunitatea de a se dezvolta prin sport, fiind totodată singurul club care nu percepe nici un fel de taxe pentru copii!
Ținând cont de capacitatea redusă a tribunei, de infrastructura bazei sportive, precum și gradul ridicat de risc al meciului, suntem nevoiți să permitem accesul la doar 200 de persoane.
Prin urmare, vom emite 200 de invitații nominale (locurile vor fi ocupate doar pe scaune), dintre care 5% vor fi rezervate oaspeților, în conformitate cu legislația în vigoare.
Cei 200 de suporteri interesați să obțină invitații sunt rugați să ne trimită un mesaj pe Messenger, pagina noastră de Facebook Viitorul, cu numele, numărul de telefon și echipa pe care o susțin. Nu uitați să aveți asupra voastră și actul de identitate la meci, fără acesta nu se va permite intrarea în baza sportivă.
Invitațiile vor fi trimise prin intermediul Facebook Messenger sau WhatsApp în cursul zilei de marți, 6 iunie.
Mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că ne dedicăm în întregime organizării unui meci pașnic și plin de bucurie pentru toți suporterii! 💚🤍💚

Distribuie articol
comentezi?!