Cum a luat țeapă un medic stomatolog de la un tânăr din Dofteana. Acesta era un „specialist” al înșelăciunilor

Un bărbat din comuna băcăuană Dofteana a ajuns în arestul Poliției după ce a înșelat un medic stomatolog și a vândut o mașină pe care ulterior a declarat-o furată. Polițiștii din Târgu-Ocna au efectuat o percheziție domiciliară la locuința tânărului de 30 de ani, bănuit de comiterea a două infracțiuni de înșelăciune. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii din Târgu-Ocna au documentat activitatea infracțională a unui tânăr de 30 de ani, din comuna Dofteana, care în cursul anului 2022 ar fi comis două infracțiuni de înșelăciune. Din cercetări a rezultat faptul că bănuitul ar fi apelat la serviciile medicale ale unui medic stomatolog, căruia nu i-ar mai fi achitat suma de 3.000 de lei.

De asemenea, acesta ar fi vândut un autoturism cu suma de 1.500 de euro, ulterior apelând serviciul 112 prin care ar fi sesizat faptul că, autoturismul i-ar fi fost sustras. Noul proprietar i-ar fi restituit autovehiculul, însă bănuitul i-ar fi achitat doar 400 de euro din sumă, informează IPJ Bacău.

În urma percheziției domiciliare, polițiștii au ridicate sume de bani şi alte mijloace materiale de probă.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

Prejudiciul în valoare de 1500 euro a fost recuperat în totalitate.

Distribuie articol
comentezi?!