Sport

Daniel Munteanu a plecat de la FCM Dinamo Onesti!

Fotbal, Liga a IV-a/ Favorita la promovarea in C, gruparea de pe Trotus si-a pierdut antrenorul

Nu e liniste si pace la FCM Dinamo Onesti! In sezonul in care avea toate sansele de a ajunge la barajul de promovare in Liga a III-a, odata cu pasul in spate facut de Sport Club II Bacau, gruparea de pe Trotus isi pune singura piedica. Antrenorul Daniel Munteanu, ce-l care revitalizase echipa, a spus pas. Dupa nici trei luni de zile. “Eu am venit cu sufletul deschis la echipa care m-a lansat. Am venit fara salariu, ba, mai mult, am venit cu bani de acasa. Am spus ca vreau promovarea, iar daca nu o voi obtine, voi pleca singur. Am cerut in schimb transparenta si seriozitate; atât. Ei bine, lipsa transparentei si a seriozitatii m-au facut sa ma dau la o parte. Ma asteptam ca persoanele din conducerea clubului sa-si asume responsabilitatea, insa acest lucru nu s-a intâmplat”, a declarat Daniel Munteanu.

Eternul Sdrobis

Nemultumirile fostului divizionar A au avut la baza plecarea, in aceasta iarna, a doi jucatori: portarul Albescu, care s-a intors la Vaslui si fundasul central Daniel Polocoseru, ajuns la Stiinta Miroslava, la recomandarea expresa a fostului manager de pe Trotus, Ioan Sdrobis. “Eu nu inteleg ce rol mai are domnul Sdrobis la FCM Dinamo Onesti”, a spus Daniel Munteanu. “Ioan Sdrobis nu mai are niciun rol la Onesti. Dar nu il putem impiedica sa recomande un jucator de-al nostru la o alta echipa”, a afirmat presedintele FCM Dinamo Onesti, Constantin Florian, care a tinut sa precizeze ca atât Albescu, cât si Polocoseru au plecat fara acordul clubului: “Zilele trecute, m-au sunat cei de la Miroslava pentru a-mi cere dezlegarea lui Polocoseru. Nu am ajuns la un acord. Noi vrem sa pastram jucatorul, nu sa-l transferam la un alt club”.

“Sper sa se razgândeasca”

Functia de antrenor al echipei de pe Trotus a fost luata, pentru moment, de Costica Ene. Dar nu este exclusa o revenire a lui Daniel Munteanu. “Suntem prieteni si eu sper ca el sa se razgândeasca. Mi-as dori ca in retur echipa sa continue cu Daniel Munteanu”, a spus presedintele Florian, care, intrebat daca isi doreste promovarea in Liga a III-a, a raspuns: “Imi doresc sa promovam, dar nu vreau sa patim ceea ce au patit ultimele trei formatii bacauane care au câstigat barajul, dar care n-au putut evolua in C pentru ca nu au avut bani. Ma refer la Caiuti, Negri si Sport Club II. Noi ducem o batalie cu conducerea orasului pentru a obtine fonduri necesare promovarii. Joi, in sedinta Consiliului Local, se va discuta si problema bugetului nostru. Am cerut 80.000 lei pentru activitatea din retur a echipei de seniori si a echipelor de juniori A si B”.

Probleme cu banii?

Surse ale “Desteptarii” sustin ca Primaria ar fi dispusa sa ofere un buget de 100.000 lei. Cu o conditie, insa: urgentarea decontului in ceea ce priveste cheltuielile facute de FCM Dinamo Onesti in 2014. “Nu este adevarat! Fiecare leu primit de noi de la Primarie este justificat prin documente financiare”, a sustinut Constantin Florian. Dar au fost depuse aceste documente la Primarie? “Da, da”, a dat asigurari presedintele FCM Dinamo Onesti, care a infirmat si versiunea conform careia, la ultima sedinta de Consiliu Local, ar fi parasit sedinta, impreuna cu delegatul clubului, Stefan Martin, chiar inainte de a se dezbate punctul de pe ordinea de zi referitor la sprijinul financiar ce ar urma sa fie acordat echipei: “Stefan Martin a plecat deoarece avea probleme de serviciu, insa eu am ramas in sala. Sa stiti ca nu trebuie amestecate politica si fotbal”. A vorbit cumva cineva de politica? Sa nu cumva sa ajungem in situatia de a nu mai putea vorbi nici de fotbal la FCM Dinamo Onesti!

– See more at: Desteptarea.ro

Vezi și
Sport

Atletism: Băcăuanul Gabriel Bitan, lider european!

Cu rezultatul de 8.14, atletul CSM Onești a devenit performerul continental al sezonului și locul…
Vezi mai mult
Sport

CSM Onești, mai departe, mai repede, mai sus!

Gruparea condusă de Ingrid Istrate a fost protagonista finalelor de la București, în cadrul…
Vezi mai mult
Sport

REZULTATE DEOSEBITE LA UNUL DINTRE CELE MAI IMPORTANTE CONCURSURI OFICIALE A FEDERATIEI ROMANE DE ATLETISM

Cupa Romaniei- Open Seniori la atletism a avut loc la Bucuresti saptamana trecuta, competitie in…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *