STIRI SI NOUTATI

De la 1 iulie Spitalul din Onești va trata și pacienți NON-Covid

În urma analizei documentaţiei depuse la DSP Bacău, Spitalul Municipal Oneşti a primit avizul favorabil redeschiderii începând cu 1 iulie, în vederea tratării pacienţilor non-COVID. În prima etapă vor fi tratate urgenţele medico-chirurgicale din sistemul 112 și, în funcție de patologie şi severitate, vor fi internate în spital în zone tampon unde vor fi testate RT-PCR.

În funcție de rezultatul la testul Covid-19, pacienţii vor fi trataţi pe secţiile non-COVID sau în zonele COVID ale spitalului. În a doua etapă, începând cu data de 6 iulie, vor fi internaţi şi pacienţii non-COVID cu afecţiuni cronice aflaţi sub tratament și în evidenţa medicilor specialiști.
Testul RT-PCR pentru pacienţii care urmează să fie internaţi în spital, în baza deciziei medicului specialist, este gratuit şi se eliberează în 24 de ore.

Circuitele pentru zonele care tratează pacienţi COVID-19 sunt complet separate (inclusiv în zona lifturilor) de secţiile non-covid ale spitalului, fiind exclusă orice posibilitate de intersectare a pacienţilor şi personalului medical din cele două zone. Procedura de acces în Policlinică se regăseşte şi pe site-ul spitalului iar în zilele următoare va fi publicată şi procedura de internare.

Vezi și
STIRI SI NOUTATI

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști

La data de 29 martie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Petrecăreţi sancţionaţi de poliţişti

La data de 27 martie a.c., în jurul orei 22.30, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Începe înscrierea copiilor la școală

Înscrierea copiilor în învăţământul primar pentru anul şcolar 2021-2022 începe astăzi…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *