STIRI SI NOUTATI

De la 1 iulie Spitalul din Onești va trata și pacienți NON-Covid

În urma analizei documentaţiei depuse la DSP Bacău, Spitalul Municipal Oneşti a primit avizul favorabil redeschiderii începând cu 1 iulie, în vederea tratării pacienţilor non-COVID. În prima etapă vor fi tratate urgenţele medico-chirurgicale din sistemul 112 și, în funcție de patologie şi severitate, vor fi internate în spital în zone tampon unde vor fi testate RT-PCR.

În funcție de rezultatul la testul Covid-19, pacienţii vor fi trataţi pe secţiile non-COVID sau în zonele COVID ale spitalului. În a doua etapă, începând cu data de 6 iulie, vor fi internaţi şi pacienţii non-COVID cu afecţiuni cronice aflaţi sub tratament și în evidenţa medicilor specialiști.
Testul RT-PCR pentru pacienţii care urmează să fie internaţi în spital, în baza deciziei medicului specialist, este gratuit şi se eliberează în 24 de ore.

Circuitele pentru zonele care tratează pacienţi COVID-19 sunt complet separate (inclusiv în zona lifturilor) de secţiile non-covid ale spitalului, fiind exclusă orice posibilitate de intersectare a pacienţilor şi personalului medical din cele două zone. Procedura de acces în Policlinică se regăseşte şi pe site-ul spitalului iar în zilele următoare va fi publicată şi procedura de internare.

Vezi și
STIRI SI NOUTATI

Cu o alcoolemie de 1,07 mg/l s-a urcat la volan, a produs un accident și a fugit de la locul faptei. 4 persoane au ajuns la spital

La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii din Comăneşti au efectuat…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Polițiști la datorie în noapte de Revelion

Peste 250 de poliţişti, vor fi la datorie în noaptea de Anul Nou, suplimentar față de…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

590 DE KILOGRAME DE ARTICOLE PIROTEHNICE, INDISPONIBILIZATE DE POLIȚIȘTI

În perioada 30-31 decembrie a.c., poliţiştii din Bacău au indisponibilizat 590 de kilograme de…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *