Home STIRI SI NOUTATI Educatie De mâine elevii se întorc la ore

De mâine elevii se întorc la ore

0
126

Luni, 14 ianurie, școlarii și preșcolarii se vor reîntoarce la cursuri, după trei săptămâni de vacanță, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale. Umătoarea vacanță este cea intersemestrială, în perioada 2-10 februarie 2019.

Elevii și preșcolarii s-au bucurat de trei săptămâni de vacanță, de pe 22 decembrie până pe 13 ianuarie. Având în vedere ninsorile din zilele trecute, inspectorul general ISJ Bacău, prof. Florin Lazăr, a declarat că este o mobilizare generală a inspectorilor zonali, care sunt în permanentă legătură cu autoritățile locale din județ și monitorizează situați din fiecare școală.

Unde situația nu este în regulă, școlile nu se vor deschide iar orele vor fi recuperate ulterior. Așa este cazul Grădiniței cu program normal din Goioasa, unde mâine, 14 ianuarie 2019, cursurile vor fi suspendate din cauza unei defectări a centralei termice.

După trei săptămâni de cursuri, elevi vor intra din nou în vacanță, conform calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

După vacanța intersemestrială (2-10 februarie) în acest an școlar elevii vor mai avea două vacanțe: cea de primăvară, în perioada 20 aprilie – 5 mai și cea de vară în perioada 15 iunie-15 septembrie.

 

vezi mai multe articole
Load More In Educatie

vezi si...

De astăzi, 10 iulie, intră în vigoare restricțiile de circulație pe podul peste râul Trotuș

Astăzi, 10 iulie, cu puțin timp în urmă a avut loc o vizită pe teren la podul peste râul T…