Dedeman Bacău, pe locul 33 în top 100 cele mai mari companii din Sud-Estul Europei

Dedeman, compania fondată în Bacău de frații Dragoș și Adrian Pavăl, ocupă locul 33 în topul celor mai puternice 100 de firme din Sud-Estul Europei, potrivit top100.seenews.com, publicația anuală care prezintă cele mai mari companii, bănci și asigurători din Europa de Sud-Est.

Compania fraților Pavăl este singura din Bacău care ocupă un loc în clasamentul realizat de SEE Top 100 Ranking. Astfel, după veniturile totale pentru anul fiscal încheiat la 31 decembrie 2022, Dedeman se poziționează, în clasamentul general, pe locul al 33-lea (față de locul 21 ocupat în anuarul anterior). Doar după profitul net, firma băcăuană se situează pe locul al 12-lea.

Pe primul loc în topul celor mai profitabile firme din SE Europei se află OMV Petrom. Compania a depășit Hidroelectrica, care era prima în topul profitabilității de anul trecut. Alte companii din România prezente în top sunt OMV Petrom Marketing, Automobile Dacia, Rompetrol Rafinare, Lidl, Rompetrol Downstream, Kaufland și Engie, scrie economica.net.

Distribuie articol
comentezi?!