Social

Delgaz Grid modernizează în acest an peste 38 de kilometri din rețeaua de gaz din județul Bacău

  • Cele mai ample lucrări se desfășoară în localitățile Bacău, Buhuși și Onești;
  • Anul trecut, în județul Bacău au fost înlocuiți 20 de kilometri de conducte și branșamente de gaz, alți 17 kilometri fiind protejați catodic;

 Un număr de 9 proiecte de investiții, a căror valoare totală depășește 6,5 milioane de lei, sunt planificate pentru acest an în județul Bacău. Lucrările vizează modernizarea conductelor și branșamentelor de gaz pe o lungime de 38 kilometri, precum și modernizarea a 3 stații de reglare sector și de măsurare a presiunii.

Funcționarea în condiții de siguranță a rețelelor de distribuție a gazelor naturale este o prioritate pentru noi. De aceea am alocat și în acest an peste 200 milioane de lei pentru investiții. Suntem pe deplin conștienți că nici un efort nu este prea mare atunci când pui în prim-plan siguranța și creșterea calității serviciilor pentru clienți”,declară Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid.

Unul dintre cele mai importante proiecte de înlocuire a conductelor și branșamentelor de gaz, pe o lungime de aproape 6 kilometri, se va derula în localitatea Buhuși pe străzile: Bodești, Voioaga și Mircea Voievod. Peste 2 kilometri de conducte și branșamente vor fi înlocuiți pe străzile Dr. Victor Babeș, A. I. Cuza, V. Alecsandri și M. Bravu din Onești.

În municipiul Bacău vor fi protejați catodic 22 de kilometri din rețeaua de distribuție, alți 1,5 kilometri urmând să fie înlocuiți pe străzile: Chimiei, Infrățirii, Plopilor, Veronica Micle și Letea. Vor mai fi executate lucrări de modernizare la stația de reglare sector a gazelor naturale de la Hemeiuș, respectiv la stații de reglare măsurare a presiunii din Bacău și Letea.

Anul trecut în județul Bacău s-au derulat investiții ce au vizat înlocuirea a 20 de kilometri de conducte și branșamente gaze naturale, iar rețeaua a fost extinsă cu circa 20 de kilometri, pentru racordarea de noi consumatori. Cea mai mare parte a rețelei de gaz, respectiv 14 kilometri, a fost înlocuită în municipiul Bacău.

În județul Bacău, sistemul de distribuție a fost protejat catodic pe o lungime de 17 kilometri. Pe parcursul anului trecut au fost executate lucrări de modernizare la stații de reglare măsurare a presiunii de la Bacău (3 stații), Buhuși (o stație) și Onești (o stație).

Delgaz Grid a investit în anul 2019 peste 210 milioane lei, în special pentru modernizarea a 340 kilometri de conducte și branșamente gaz.

Vezi și
Social

Implementeaza Campanii PPC eficiente în România

Marketingul online a căpătat o amploare deosebită în ultimii ani, de aceea multe firme caută…
Vezi mai mult
Social

Unde găsești cele mai bune centrale pe peleți

În primul rând, peleții ca și combustibil solid reprezintă o opțiune mult avantajoasă din…
Vezi mai mult
Social

D.S.P. Bacau nu mai deconteaza hrana personalului medico-sanitar carantinat la Hotelul Trotus

Primarul Municipiului Onesti, Nicolae Gnatiuc a facut public astazi, pe pagina sa de facebook…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *