Descinderi în forță în Ștefan cel Mare. Localnicii au aruncat cu pietre în mașinile Poliției

Polițiștii din Onești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești au documentat activitatea infracțională într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de distrugere. 2 femei și un bărbat au fost reținuți și introduși în Arestul I.P.J Bacău.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, la data de 26 august a.c, imediat după punerea în executare a unui mandat de arestare preventivă de către polițiști privind un localnic, mai multe persoane din comuna Ștefan cel Mare au provocat distrugerea elementelor de caroserie, aruncând cu pietre asupra autospecialelor de poliţie aparţinând I.P.J. Bacău ce fuseseră angrenate în vederea depistării inculpatului.

Toate persoanele participante la incident au fost identificate de polițiști.

La nivelul Poliției mun. Onești au fost puse în executare 16 mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanelor implicate în incident.

În urma probatoriului administrat, 2 femei, de 37 și 59 de ani și un bărbat de 41 de ani au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și introduși în Arestul I.P.J Bacău.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău și ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău.

Distribuie articol
comentezi?!