Home STIRI SI NOUTATI Social Directori noi la Spitalul Municipal Onesti

Directori noi la Spitalul Municipal Onesti

0
248

Noul manager al unitatii spitalicesti onestene si-a stabilit echipa de lucru pentru urmatorii trei ani. Directorul spitalului, dr. Oana Secara, a organizat acum concursuri pentru ocuparea functiilor de director medical, director de ingrijiri si director financiar – contabil. Astfel, daca in functia de director medical a fost reconfirmat dr. Adrian Brânzaniuc, care ocupa acest post din 2010, in functia de director de ingrijiri asist.

Gabriela Tiru a fost inlocuita cu asist. Sorin Rosca, iar pentru functia de director economico-financiar, ec. Elena Butnarus a pierdut concursul in fata ec. Gianina Inculet. Toate posturile au continuitate timp de trei ani.

Alte modificari pe structura de functionare

Saptamâna trecuta, in Spitalul Onesti a mai fost angajat, prin concurs, urmare a deblocarii unor posturi, si medicul dr.Dan Bandea, pe Sectia de Chirurgie. Tot din aceasta luna, au aparut modificari si in structura de functionare a unor sectii.

„Prin Ordin al Ministrului Sanatatii, de la inceputul acestei luni, in Spitalul Onesti functioneaza si un Compartiment de diabet, cu 6 paturi, absolut necesar pentru aceasta zona. Tot de acum si tot prin ordin MS, s-a marit si Sectia de ingrijiri paliative de la 10 la 16 paturi cu spitalizare continua”
dr. Adrian Brânzaniuc, director medical

Fostul manager si-a dat demisia

Dr. Oana Secara este manager in Spitalul Municipal Onesti, tot prin concurs, urmare a demisiei de onoare pe care fostul director, dr. Doru Androne, a inaintat-o consiliului de administratie, dupa scandalul din Maternitatea Onesti unde doi bebelusi au fost schimbati la nastere. Pâna atunci, dr. Secara a fost medic coordonator al Sectiei de prevenire si control al infectiilor nosocomiale in aceeasi unitate spitaliceasca.

– See more at: http://www.desteptarea.ro/directori-noi-la-spitalul-municipal-onesti/#sthash.gEWwi3mZ.dpuf

vezi mai multe articole
Load More In Social

vezi si...

Al doilea focar de Pestă Porcină Africană la Onesti

  …