Sport

Directorul CSM Onesti, cooptat in Ministerul Tineretului si Sportului

Dupa Doina Melinte, Bacaul va avea un nou reprezentant la vârf in Ministerul Tineretului si Sportului. Directorul CSM Onesti, Ingrid Istrate a fost cooptata in echipa ministrului Gabi Szabo, urmând sa indeplineasca functia de director pe politici si strategii sportive.

“Mai pe româneste, voi conduce sectorul care se ocupa cu performanta sportiva la nivel de cluburi si Federatii”, a declarat, in exclusivitate pentru “Desteptarea”, Ingrid Istrate, care s-a declarat “onorata, dar si coplesita de noua functie”.

Istrate a intrat in vizorul noului ministru ca urmare a rezultatelor foarte bune inregistrate in ultimii ani de CSM Onesti, totul culminând cu gala de exceptie, prin care clubului de pe Trotus si-a aniversat, anul trecut, patru decenii de existenta.

“Relatia mea cu Gabi Szabo nu a fost una strânsa, ci mai degraba una protocolara, creata in baza ascensiunii atletismului onestean in clasamentul Federatiei de profil. De aceea, m-a surprins si m-a onorat peste masura propunerea de a intra in echipa sa. Pentru mine este o mare provocare, la care imi doresc sa raspund pozitiv.

Stiu ca se va lucra la un cu totul alt nivel, dar am incredere ca voi putea contribui la dezvoltarea sportului românesc. Nadia Comaneci a fost prima persoana cu care m-am consultat când am primit propunerea de la Minister, iar incurajarile sale mi-au fost de un enorm folos”, a marturisit, ieri, Ingrid Istrate, care a promis ca va ramâne in contact strâns cu sportul bacauan:

“Plec, temporar, din judetul Bacau, dar nu parasesc sportul bacauan. Voi continua sa-l ajut cu tot ceea ce-mi va sta in puteri”. Istrate isi va incepe munca la minister in maxim 30 de zile, locul sau la CSM Onesti urmând sa fie ocupat, cel mai probabil, de o persoana din interiorul clubului. “Eu plec de la CSM Onesti, dar strategia clubului va ramâne in picioare, obiectivul nostru fiind acela de a trimite la Olimpiada de la Rio reprezentanti a trei discipline sportive: atletism, gimnastica si lupte”.

– See more at: http://www.desteptarea.ro/directorul-csm-onesti-cooptat-in-minsterul-tineretului-si-sportului/#sthash.K4GHRYeP.dpuf

Vezi și
Sport

Sărbătoare prin sport în orașul Nadiei Comăneci la 45 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii olimpice. Mesajul Zeiței de la Montreal pentru oneșteni

Duminică, 18 iulie, s-au împlinit 45 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii olimpice…
Vezi mai mult
Sport

Oneștiul a sărbătorit 45 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii mondiale prin evenimentul de suflet al Zeiței de la Montreal: ”Nadia Sports Experience – Pașaport pentru Sport”

Oneștiul, orașul natal al Nadiei Comăneci, a sărbătorit pentru prima dată performanța…
Vezi mai mult
Sport

Sute de copii din Onești au primit ”Pașaport pentru Sport” de la Nadia Comăneci. Mesajul campioanei pentru toți oneștenii

21 iulie 2021, 16:33 de Bogdan Ungureanu Sute de copii din Onești au primit ”Pașaport pentru…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *