Doi pensionari din Bacău, înșelați de un pretins angajat de la Taxe și Impozite Locale

Doi bătrâni, soți și soție, au fost înșelați de un fals angajat de la taxe și impozite locale. Individul știa că oamenilor le murise un copil și, sub pretextul că acesta a rămas cu datorii la taxe și impozite, a venit să colecteze banii.

Hoțul a venit cu lecțiile învățate. Ştia că bătrâna a fost profesoară și dădea meditații acasă. Bărbatul a vrut să-i câştige încrederea şi i-a spus că l-ar fi meditat şi pe el la română, cu mulţi ani în urmă.

„L-am crezut și mi-a spus că a venit la mine și l-am pregătit și a jucat cu băiatul meu șah. Mi-a arătat exact unde stătea băiatul meu pe pat, cum stătea el pe scaun și la mijloc era masa și mi-a dat atâtea detalii încât am crezut că a fost de 100 de ori la mine în casă”, a povestit femeia.

Bărbatul a luat banii bătrânilor, 1.800 lei, și s-a făcut nevăzut. Imediat după ce a realizat că a fost păcălită, femeia a depus plângere la poliţie.

Politiştii le recomandă celor care se confruntă cu astfel de situaţii să nu lase persoane necunoscute să le intre în casă şi mai ales să nu le dea bani, precizează Antena3.ro

Distribuie articol
comentezi?!