Ediția de print a Gazetei Sporturilor a fost închisă, ziarul de miercuri a fost ultimul număr. Gazeta ar fi împlinit în septembrie 2024 un secol de existență neîntreruptă. Începe era ”GSP.ro”

Ziarul Gazeta Sporturilor a fost oprit fără ca publicul și nimeni din redacție să fi fost anunțat înainte ca ultimul număr să se tipărească. Ziariștii au aflat că astăzi, miercuri 1 noiembrie 2023, a fost tipărit ultimul număr. Gazeta ar fi împlinit în septembrie 2024 un secol de existență neîntreruptă.

În anunțul oficial dat miercuri pe email angajaților, se spune că Ringier renunță la 9 posturi, printre care și cel al editorului coordonator, Cătălin Tolontan.

”Nu m-am gândit că voi scrie această știre, însă treaba noastră de jurnaliști e să vă dăm știrile seci și dumneavoastră să fiți liberi să le comentați.
Redacția Gazetei Sporturilor: „În dimineața zilei de miercuri, un reprezentant al Ringier și avocații au comunicat angajaților din depozitul de difuzare că ediția tipărită s-a închis și că angajații vor pleca”. Publicul și redacția nu au fost anunțați că ultimul număr a fost cel de azi. Ringier i-a cerut lui Tolontan să plece de la GSP. Miercuri la prânz a venit și confirmarea companiei, către redacție, pe email, că „începe era GSP.ro”.
Gazeta ar fi împlinit în septembrie 2024 un secol de existență neîntreruptă”, a fost mesajul postat de Cătălin Tolontan pe contul său de Facebook.

 

Distribuie articol
comentezi?!