Elon Musk susține sub jurământ că Google a vrut să cumpere Tesla și vorbește despre „gașca de rechini” de pe Wall Street

CEO-ul Tesla Elon Musk a declarat marți în instanță că Google a avut un „interes activ” în a cumpăra producătorul auto, lucru care l-a încurajat să încerce să scoată compania de pe bursă cu fonduri saudite, relatează Markets Insider și MarketWatch.

Miliardarul sud-african a declarat că interesul din partea Alphabet, compania-mamă a Google, l-a încurajat să scrie pe Twitter în 2018 că a „asigurat finanțarea” pentru a delista compania auto de pe bursă.

Musk a făcut comentariile în prima zi a procesului ce are loc la San Francisco și în care este acuzat de unii dintre cei care au pariat pe Tesla pe bursă că a încercat să manipuleze prețul acțiunilor companiei auto.

Elon Musk a vorbit însă la rândul său marți despre dificultățile prin care compania trecea în momentul în care făcuse anunțul incriminat pe Twitter, acuzând că unii investitori au pariat pe scăderea acțiunilor companiei.

Citeste continuarea aici …

Sursa: https://economie.hotnews.ro/stiri-companii-26040592-elon-musk-sustine-google-vrut-cumpere-tesla.htm

Distribuie articol
comentezi?!