STIRI SI NOUTATI

Excelența în educație a fost premiată la Onești

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Onești au răsplătit ieri, 6 iulie,  succesul și eforturile elevilor oneșteni de nota 10 la Bacalaureat și la Evaluarea Națională, precum și ale șefilor de promoții.

„Pentru a le arăta că administrația publică locală le este un partener serios și un îndrumător de încredere, i-am premiat pe acei care și-au făcut din educație și învățare o prioritate de bază, ce constituie fundamentul viitorului și carierelor strălucite ce îi așteaptă. „, a declarat primarul Municipiului, Nicolae Gnatiuc.

Absolvenții clasei a XII-a, Dima Elena Mădălina și Nicolcea Horia-Paul (elevi ai Colegiului Național “Dimitrie Cantemir”), care au obținut nota 10 la Bacalaureat, au fost premiați cu suma de 3.000 de lei fiecare.

Elevii Goldan Andreea-Elena (Școala Gimnazială ”George Călinescu”) și Drăgan David (Colegiul Național ”Dimitrie Cantemir”), cu note maxime la Evaluarea Națională, au primit câte un binemeritat premiu în valoare de 2.000 de lei.

Șefii de promoție ai anului școlar 2019-2020: Streleț N. Diana (Liceul Tehnologic ”Petru Poni”), Apostul Alexandru (Colegiul Național ”Dimitrie Cantemir”), Roșu Maria-Ruxandra (Colegiul Național ”Grigore Moisil”), Ochiană Nicușor-Vasile (Liceul Tehnologic), Manolă Veronica (Liceul Sportiv ”Nadia Comăneci”), Ursache Georgiana (Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi”) și Olaru Maria – Anișoara (Liceul Teologic ”Fericitul Ieremia”), au obținut câte 2.000 lei.

„Dragi adolescenți și tineri, vă doresc mult succes în activitățile voastre și să deveniți oameni de bază ai comunității oneștene, pentru că toată încrederea și nădejdea noastră este în voi! 
 Felicitări vouă, părinților și dascălilor voștri!”, este mesajul adresat tinerilor si profesorilor de catre edilul Municipiului Onesti.

Vezi și
STIRI SI NOUTATI

Cu o alcoolemie de 1,07 mg/l s-a urcat la volan, a produs un accident și a fugit de la locul faptei. 4 persoane au ajuns la spital

La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii din Comăneşti au efectuat…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Polițiști la datorie în noapte de Revelion

Peste 250 de poliţişti, vor fi la datorie în noaptea de Anul Nou, suplimentar față de…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

590 DE KILOGRAME DE ARTICOLE PIROTEHNICE, INDISPONIBILIZATE DE POLIȚIȘTI

În perioada 30-31 decembrie a.c., poliţiştii din Bacău au indisponibilizat 590 de kilograme de…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *