FELICITĂRI! Oneșteanul Victor Plutașu, elev la CN „D. Cantemir” și medaliat cu aur la Olimpiada de Istorie, lansează volumul „Începuturile regalității orientale”

Joi, 2 februarie, de la ora 16.00, Filiala „Cosânzeana” a Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti” Onești găzduiește lansarea cărții „Începuturile regalității orientale” a oneșteanului Victor Plutașu, elev la Colegiul Național  „Dimitrie Cantemir”, medaliat cu aur la Olimpiada Națională de Istorie.

”Victor Plutașu dovedește  dibăcie atât  în folosirea cât și în conceperea unor clasificări istorice. Pasionat de istoria antică, aduce în atenția noastră începuturile regalității orientale, captivând prin detaliul istoric, trimiterea etimologică, pespectiva  antropologică și portretul unor personalități istorice despre care  nu se învață în școală”, scrie profesoara Luminița Cristina Onofrei despre tânărul autor și cartea ce este lansată astăzi.

Un nou an, o nouă aventură”, spune autorul despre cartea sa, care poate fi găsită la libraria Magic Print din Onești, precum și online. În perioada următoare, volumul se va regăsi și în alte librării din țară.

„Vreau să multumesc tuturor celor care au contribuit la acest frumos și, spun eu, reușit proiect. Vă invit și vă aștept cu drag la evenimentul de lansare a cărții, care va avea loc în ziua de joi, 2 februarie, ora 16.00, la Filiala Cosânzeana (Bd. Republicii, 43) a Bibliotecii Radu Rosetti”, este mesajul tânărului istoric și autor oneștean.

Despre volumul lansat astăzi vor vorbi prof. dr. Bogdan Romandaș, prof. dr. Liviu Neagoe, prof. Constantin Stăcescu, prof. Iulian Bădescu.

Distribuie articol
comentezi?!