Firma de construcţii Tehnostrade a familiei Umbrărescu şi magazinele Penny au angajat cei mai mulţi oameni în 2022 dintre societăţile private din ţara noastră

Tehnostrade, firma de construcţii a familiei Umbrărescu, şi Rewe, care operează magazinele Penny, şi-au sporit cel mai mult efectivele de salariaţi în anul 2022 faţă de nivelurile avute în anul 2021 dintre firmele private din ţara noastră, arată o analiză Economica.net bazată pe datele pe care le-am obţinut de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

Tehnostrade are cu cea mai mare creştere a numărului de salariaţi dintre firmele private din România, arată analiza Economica.net.

Tehnostrade, una dintre firmele de construcţii ale familiei Umbrărescu, a lucrat cu un număr mediu de 3.423 de salariaţi pe parcursul anului 2022, cu 1.164 de oameni în plus pe statele de plată faţă de nivelul indicatorului din anul 2021, potrivit analizei Economica.net pe baza bilanţurilor societăţii.

Tehnostrade a accelerat ritmul angajărilor faţă de intervalul de comparaţie anterior (anul 2021 faţă de anul 2020).

Rewe (Romania) SRL, care operează magazinele Penny, a avut a doua cea mai mare creştere a numărului de salariaţi dintre firmele private din ţara noastră.

Distribuie articol
comentezi?!