Fostul boxer Ciprian Ciocan, adus cu mascații după ce a băgat în spital un bărbat din Buhoci

În dimineața de 24 august a.c., polițiștii de investigații criminale din Bacău, împreună cu luptătorii pentru acțiuni speciale, au pus în aplicare două mandate de aducere, emise în cadrul unui dosar penal aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, ce vizează comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Mandatele au fost executate la locuințele a doi bărbați, de 49 și 37 de ani, în municipiul Bacău și în comuna Buhoci. Unul dintre agresori este Ciprian Ciocan, fost boxer de performanță, care este însă certat cu legea de mulți ani.

„Cele două persoane identificate de polițiști au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea de măsuri legale.

Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 24 iulie a.c., pe fondul unei stări conflictuale, cei doi bărbați s-ar fi deplasat în comuna Buhoci, unde ar fi agresat un bărbat, de 48 de ani, acesta necesitând îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate în acest caz, în vederea probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate”, a transmis IPJ Bacău, citează ziaruldebacau.ro.

Distribuie articol
comentezi?!