FOTBAL/ Sportul Onești, șanse mari la promovare în Liga a III-a. Cu cine poate juca barajul & când începe returul Ligii a IV-a

La sediul Federației Române de Fotbal s-au tras la sorți, joi, meciurile pentru barajul de promovare în Liga a 3-a, ediția 2023-2024.

Astfel, campioana județului Bacău va întâlni, într-o dublă manșă, pe 17 iunie, de la ora 18.00 – tur și 24 iunie, ora 17.30 – retur, câștigătoarea Ligii a 4-a din județul Neamț.

Lider în Seria 2 și campioană a județului în ediția precedentă, Sportul Onești are prima șansă la meciul de promovare. Județul Neamț are o singură serie în Liga a IV, lider fiind AS Victoria Horia, cu 13 victorii și două înfrângeri, urmată  la doar două puncte de Speranța Răucești, campioana ediției precedente. Cele două echipe reprezintă comunele Horia, de lângă Roman, în jur de 6.000 de locuitori, și Răucești, în nordul județului, aproximativ 7.500 de locuitori.

În ediția precedentă, Sportul Onești a ratat cu puțin promovarea în Liga a III-a, după o dublă manșă dramatică în compania campioanei județului Vaslui, Rapid Brodoc.

După prima parte a campionatului, Sportul Onești conduce autoritar seria 2, cu punctaj maxim, secondată de Viitorul Curița, care are o înfrângere chiar în fața echipei fraților Munteanu. Sportul Onești este singura echipă din cele două serii ale județului cu victorii pe linie.

Returul Ligii a IV-a începe pe 11 martie, când Sportul Onești o va întâlni acasă pe AS V. Oituz iar Viitorul Curița va juca, tot pe teren propriu, cu Voința Brătești.

Distribuie articol
comentezi?!