FOTO: Mobilizare exemplară! UMB va termina Lotul 2 al Autostrăzii A0 Nord cu un an mai devreme

2.4k vizualizări
dureaza 2 minut sa citesti

Lotul 2 din Autostrada de Centură București Nord, construit de grupul UMB, controlat de Dorinel Umbrărescu va fi finalizat cu un an mai devreme. Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor, a declarat în urma unei vizite pe șantier că antreprenorul băcăuan Dorinel Umbrărescu ar trebui să fie un model și pentru ceilalți antreprenori. După cum înaintează lucrările, lotul 2 va fi finalizat cu aproape un an mai devreme.

”Am verificat astăzi lucrările pe șantierul Lotului 2 din #A0 Nord (19 km) unde antreprenorul român are o mobilizare exemplară!

Potrivit contractului semnat cu #CNAIR, termenul de finalizare este luna iunie 2024.

Constructorul a precizat însă că va finaliza lucrările anul acesta în luna august, deci cu aproape un an mai devreme.

Sunt deja porțiuni din acest lot pe care s-a așternut asfalt, iar acum se montează parapete. Se lucrează intens la noduri, în special la Nod DN1.

Această mobilizare este un model de urmat și pentru ceilalți antreprenori, care alături de CNAIR, construiesc Inelul de Centură al Capitalei, un proiect mult așteptat de atât de bucureșteni, cât și de toți românii care tranzitează zona proximă a Capitalei.

Valoare proiectului pe acest Lot este de aproximativ 832 milioane lei (fără TVA), iar sursa de finanțare este Programul de Transport” a scris Sorin Grindeanu, într-o postare pe Facebook.

 

Distribuie articol
comentezi?!