Frații Pavăl, patronii Dedeman, au cumpărat hotelul Gardone din Italia și investesc 45 de milioane de euro

525 vizualizări
dureaza 1 minut sa citesti

Pavăl Holding și Apex Alliance au cumpărat hotelul Gardone din Italia și investesc 45 de milioane de euro, au anunțat companiile într-un comunicat de presă.

Pavăl Holding și Apex Alliance au finalizat achiziția emblematicului Grand Hotel Gardone, inaugurat în anul 1884 pe malul lacului italian Garda. Deschiderea hotelului este programată pentru luna iunie 2023, marcând începutul sezonului de vară din acest an, precizează economica.net.

La începutul anului 2024, hotelul va intra într-un proces de renovare și restaurare care implică investiții în valoare de 45 de milioane de euro și va plasa Grand Hotel Gardone pe harta hotelurilor premium de 5 stele. Apex Alliance Hotel Management a fost desemnat operatorul hotelier oficial.

Construit în stil clasic, Grand Hotel este renumit pentru arhitectura și grădinile sale impresionante, accesul privat către malul lacului și cele cele 167 de camere cu priveliște spre lacul Garda. Printre invitații de seamă din trecut se numără Winston Churchill, Gabriele „Poetul” D’Annunzio, Regele George al Saxoniei, poetul laureat al Premiului Nobel Paul Heyse, romancierii William Somerset Maugham și Vladimir Nabokov.

Distribuie articol
comentezi?!