Connect with us

Eveniment

Gala Campionilor

Published

on

La aniversarea a 40 de ani de existenta, CSM Onesti si-a premiat campionii, in frunte cu noul presedinte de onoare al clubului, Nadia Comaneci

Uneori, 40 de ani se scurg ultra-rapid, in doar doua ore. Dar ce ore! Pe masura anilor; de aur! Aseara, CSM Onesti si-a aniversat existenta a 40 de ani intr-o super-gala de doua ore, poleita cu aurul campionilor de ieri si de azi.

“Avem atâtia campioni olimpici si mondiali alaturi de noi astazi! Sunt convinsa ca Sala Polivalenta va sti sa sustina atâta stralucire si glorie pret de doua ceasuri”, a declarat directorul CSM Onesti, Ingrid Istrate in deschiderea galei care a avut-o drept figura centrala pe “Zeita de la Montreal”, Nadia Comaneci, noul presedinte de onoare al gruparii de pe Trotus.

“De fiecare data, ma intorc aici cu placere si cu emotie. Onestiul este un oras atât de mic, dar cu o inima atât de mare! Astazi traim o zi cu adevarat speciala deoarece aniversam 40 de ani de succese si de glorie”, a marturisit Nadia, care a primit marele premiu al “CSM Onesti- 40 de ani”.

– See more at: http://www.desteptarea.ro/gala-campionilor/#sthash.lJnS8jWs.dpuf

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Pe 10 martie 2020 – Directia 5 in concert la Onesti

Published

on

Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut.

Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: „POVESTEA NOASTRĂ„.

În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi. Semnează: Direcția 5.

Biletele la concert se găsesc în incinta CINEMA CAPITOL  şi în format electronic pe https://www.iabilet.ro/bilete-onesti-concert-directia-5-povestea-noastra-49573/

Continue Reading

Eveniment

Maine 25 ianuarie 2020 se deschide sezonul de schi la Slanic Moldova

Published

on

detalii pe http://www.partianemira.ro/

Continue Reading

Eveniment

Ziua Vânătorilor de Munte la Tg. Ocna

Published

on

Vineri, 1 noiembrie 2019, începând cu ora 12.00, se desfăşoara, la Tg. Ocna, a XIV-a ediţie a manifestării dedicate „ZIlLEI VÂNĂTORILOR DE MUNTE”. Evenimentul este organizat de către Primăria oraşului Targu Ocna şi Batalionul 22 „Cireşoaia” – Vânători de Munte din localitatea Sfântu Gheorghe, jud. Covasna.
Manifestările dedicate vânătorilor de munte, la care va participa şi  fanfara Garnizoanei Bacău, se desfăşoară in Piateta „Costache Negri” din Tg Ocna. (Comunicat Primăria Tg Ocna)

Continue Reading

Trending