Gala Campionilor

0
96

La aniversarea a 40 de ani de existenta, CSM Onesti si-a premiat campionii, in frunte cu noul presedinte de onoare al clubului, Nadia Comaneci

Uneori, 40 de ani se scurg ultra-rapid, in doar doua ore. Dar ce ore! Pe masura anilor; de aur! Aseara, CSM Onesti si-a aniversat existenta a 40 de ani intr-o super-gala de doua ore, poleita cu aurul campionilor de ieri si de azi.

“Avem atâtia campioni olimpici si mondiali alaturi de noi astazi! Sunt convinsa ca Sala Polivalenta va sti sa sustina atâta stralucire si glorie pret de doua ceasuri”, a declarat directorul CSM Onesti, Ingrid Istrate in deschiderea galei care a avut-o drept figura centrala pe “Zeita de la Montreal”, Nadia Comaneci, noul presedinte de onoare al gruparii de pe Trotus.

“De fiecare data, ma intorc aici cu placere si cu emotie. Onestiul este un oras atât de mic, dar cu o inima atât de mare! Astazi traim o zi cu adevarat speciala deoarece aniversam 40 de ani de succese si de glorie”, a marturisit Nadia, care a primit marele premiu al “CSM Onesti- 40 de ani”.

– See more at: http://www.desteptarea.ro/gala-campionilor/#sthash.lJnS8jWs.dpuf

vezi mai multe articole
Load More In Eveniment

vezi si...

Onesti – BĂNUIŢI DE TRAFIC DE DROGURI, PRINŞI ÎN FLAGRANT DELICT DE POLIŢIŞTI

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Bacău, sub coordonarea…