Gelos pe fosta iubită, a urmărit-o cu mașina, a răpit-o și a bătut-o

Poliţiştii băcăuani desfăşoară cercetări faţă de un bărbat de 29 de ani, bănuit de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe. Acesta a fost reţinut şi ulterior, arestat preventiv.

La data de 12 iunie a.c, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Bacău au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o tânără de 21 de ani, cu privire la faptul că, fostul concubin o urmăreşte în trafic. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, tânăra ar fi avut o relaţie de prietenie cu un bărbat de 29 de ani, încheiată din luna martie a.c.

Pe fondul geloziei, în seara zilei de 12 iunie a.c., bărbatul ar fi observat-o în zona străzii Stadionului, împreună cu mai mulţi prieteni, aflaţi într-o maşină, motiv pentru care, cu autoturismul său, i-ar fi urmărit în trafic.

La un moment dat, acesta ar fi depăşit maşina în care se afla tânăra şi împotriva voinţei acesteia, ar fi extras-o din autoturism, forţând-o să urce în maşina sa. Ulterior, ar fi condus-o pe aceasta sub podul ce face legătura între strada Chimiei şi comuna Letea Veche, unde ar fi exercitat acte de violenţă asupra ei.

Folosind funcţia de localizare în timp real, activată de tânără, polițiștii au identificat cele două persoane şi le-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Bacău.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut de bărbat pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, propunere însuşită de instanţă care a emis mandat de arestare preventivă pe numele acestuia.

Cel în cauză a fost reintrodus în Arestul I.P.J Bacău.

Poliţiştii vă recomandă să apelaţi numărul unic de urgenţă 112 pentru orice infracţiune la care sunteţi victimă sau martor!

Lipsirea de libertate a unei persoane în mod ilegal se pedepsește cu închisoarea de la unu la 7 ani.

Distribuie articol
comentezi?!