Grup Șerban Holding devine furnizor pentru gama de chipsuri Chio

Grup Șerban Holding (simbol BVB: GSH), companie antreprenorială românească activă în mai multe domenii din agricultură, a semnat un parteneriat cu Intersnack România privind livrarea de cartofi pentru gama de chipsuri Chio produse în România.

Parteneriatul inițial are o valabilitate de trei ani, existând posibilitatea, în termenii acordului, de prelungire automată.

Grup Șerban a investit semnificativ de-a lungul anilor în dezvoltarea programului pentru livrarea de cartofi pentru chipsuri, fiind astăzi unul dintre puținii producători agricoli din România ce deține capacitățile necesare de producție, depozitare și livrare a acestui tip de cartofi către jucători de top din domeniu. În 2022, compania a cultivat aproximativ 500 de hectare cu astfel de cartofi. În cadrul parteneriatului cu Intersnack România, Grup Șerban urmează să livreze 5.000 de tone de cartofi în primul an.

În 2022, Grup Șerban Holding a înregistrat la nivel consolidat o cifră de afaceri de 534,4 milioane de lei, o creștere cu 11% față de 2021, EBITDA de 67,9 milioane de lei, +27% și un profit net de 33,8 milioane de lei, o apreciere cu 10% față de anul 2021.

Acțiunile Grup Șerban Holding sunt listate pe piața AeRO a Bursei de Valori București începând cu data de 28 februarie 2022 și se tranzacționează sub simbolul GSH. În prezent, compania are o capitalizare de piață de aproximativ 300 milioane de lei.

Citeste mai departe: Forbes.ro

Distribuie articol
comentezi?!