Gură de canalizare montată în mijlocul bordurii, în Onești. Ce reacţie a avut primarul Laurenţiu Neghină

O gură de canalizare a fost montată exact în mijlocul borduri, iar jumătate din capac ajunge pe șosea, în Onești, județul Bacău. În urma şirii apărute la Antena 3 (VEZI VIDEO AICI), primarul Laurenţiu Neghină a reacţionat.

Iată ce a postat pe pagina sa de socializare:

„Din informațiile primite, acel capac de canal era în poziția respectivă (adică pe jumătate în stradă) de peste 20 de ani.
Vineri o persoană a postat pe facebook anomalia, care cu adevărat prezenta o urgență, m-am autosesizat și sâmbătă situația a fost remediată.
Tot sâmbătă, această eroare de proiectare ce dăinuie de la construirea străzii, a devenit știre de interes național. Este bine că există presă implicată, însă o aștept la Onesti să vadă cu adevărat și lucrurile bune care s-au realizat în oraș în ultimii doi ani, nu să se rezume la fotografii culese de pe facebook.
M-am apucat de treabă în prima zi în care am devenit primar și voi merge înainte!
Știu si sunt conștient că mai apăr și erori pe timpul desfășurării lucrărilor, însă de fiecare dată le remediem cu prioritate. Numai cine nu muncește nu greșește!
Îmi cer scuze pentru disconfortul creat prin desfășurarea multiplelor lucrări de modernizare, însă vă asigur ca în toamna anului 2024 vom avea un Onești curat, modern, cu totul schimbat în bine!
Mulțumesc pentru încredere!
Doamne ajută!”

Distribuie articol
comentezi?!