STIRI SI NOUTATI

Hotelul Trotuș va găzdui personal medical de la Spitalul din Onești

Ieri, 5 aprilie, a avut loc o nouă ședință a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Oneşti convocată de primarul Municipiului, Nicolae Gnatiuc. Astfel, s-a hotarat ca personalul medical care îşi desfăşoară activitatea la Spitalul Municipal Oneşti şi la Serviciul de Ambulanță Județean Bacău – Substaţia Onești , care optează pentru o formă de cazare în afara domiciliului după programul de lucru pentru a nu-și expune familiile riscului contagiunii cu COVID-19, să poată fi cazat în Hotel „TROTUȘ”, din strada Emil Rebreanu nr.1, Municipiul Onești.

În acest sens, întreaga capacitate de cazare a hotelului din Oneşti va fi pusă la dispoziţia personalului medical care acţionează în aceste zile împotriva răspândirii noului coronavirus!

“Fondurile necesare pentru decontarea cheltuielilor vor fi asigurate prin transfer din bugetul Ministerului Sănătăţii la solicitarea autorităților publice locale ale municipiului Onești prin Direcția Județeană de Sănătate Publică Bacău, conform prevederilor Ordonanței militare nr.7/2020 privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19”, a declarat Nicolae Gnatiuc, primarul municipiului Onesti.

Vezi și
STIRI SI NOUTATI

Cu o alcoolemie de 1,07 mg/l s-a urcat la volan, a produs un accident și a fugit de la locul faptei. 4 persoane au ajuns la spital

La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii din Comăneşti au efectuat…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Polițiști la datorie în noapte de Revelion

Peste 250 de poliţişti, vor fi la datorie în noaptea de Anul Nou, suplimentar față de…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

590 DE KILOGRAME DE ARTICOLE PIROTEHNICE, INDISPONIBILIZATE DE POLIȚIȘTI

În perioada 30-31 decembrie a.c., poliţiştii din Bacău au indisponibilizat 590 de kilograme de…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *