Imagini de pe drumul expres Braila – Galati, acolo unde UMB construieste Podul peste Siret, al doilea cel mai mare pod hobanat din România

Ministrul Sorin Grindeanu impreuna cu directorul CNAIR, Cristian Pistol, au efectuat o inspecție pe santierul Drumului Expres Brăila-Galați. Proiectul, care se întinde pe o lungime de 10,76 kilometri, a atins un stadiu fizic de aproximativ 78%. Lucrarile sunt efectuate de firmele controlate de Dorinel Umbrarescu.

Cu un echipaj de peste 300 de muncitori și 44 de utilaje la fața locului, UMB desfasoara lucrari atat la drumul expres cat si la podul peste Siret. Pe lângă drumul expres, un aspect deosebit al proiectului este construcția podului peste râul Siret, care va fi al doilea cel mai mare pod hobanat din România, după cel de la Agigea, care se află pe ruta Constanța-Mangalia.

Acest proiect de mare viteză, cu o valoare de contract de 449,42 milioane de lei (fără TVA), este finanțat din Fonduri Europene Nerambursabile și este realizat de asocierea UMB – SC SA&PE Construct SRL, SC Spedition UMB SRL și SC Tehnostrade SRL.

 

Sursa: Bacau.net

Distribuie articol
comentezi?!