Social

În premieră în județul Bacău, la Pașapoarte se pot face programări on-line

Programările on-line vin mai ales în sprijinul persoanelor care lucrează în străinatate.

În premieră pentru locuitorii județului Bacău, de astăzi, pentru eliberarea pașapoartelor se pot face și programări pe internet. Ca urmare a continuării măsurilor de organizare privind îmbunătățirea calității serviciilor destinate cetățenilor, începând cu data de 19 iunie 2014, solicitanții de pașapoarte simple temporare și de pașapoarte simple electronice au posibilitatea de a se programa și prin intermediul aplicației on-line, care poate fi accesată de pe site-ul Instituției Prefectului – județul Bacău, www.prefecturabacau.ro, secțiunea “Eliberări pașaporte”.

Totodată, pe site-ul Instituției Prefectului, la sectiunea “Eliberari pașapoarte”, se regăsesc toate informațiile privind condițiile de eliberare a documentelor de călătorie. “Este o abordare pe care încerc să o impun în activitatea tuturor serviciilor coordonate de Instituția Prefectului – a declarat Dorian Pocovnicu, prefectul județului Bacău. Programările on-line de la Pașapoarte vor veni în sprijinul persoanelor care lucrează în străinatate și, de asemenea, vor fluidiza o parte din activitatea serviciului în perioadele aglomerate din lunile iulie și august”.
Comisarul Florentina Neamțu, șeful Serviciului Pașapoarte, susține că județul Bacău se află printre primele din țară unde se implementează asemenea programări on-line. “Vorbim de eficiență și transparență, aspecte care vin atât în sprijinul celor care solicită serviciile noastre, cât și în ajutorul lucrătorilor noștri” – a declarat comisar Florentina Neamțu.

http://www.ziaruldebacau.ro/in-premiera-in-judetul-bacau-la-pasapoarte-se-pot-face-programari-on-line/

Vezi și
Social

NEWS ALERT - Trafic oprit in Oituz, judetul Bacau din cauza zapezii si a copacilor cazuri pe carosabil

Iarna in toata regula in zona Oituz, din judetul Bacau. Traficul este oprit la aceasta ora, intrucat…
Vezi mai mult
Social

Implementeaza Campanii PPC eficiente în România

Marketingul online a căpătat o amploare deosebită în ultimii ani, de aceea multe firme caută…
Vezi mai mult
Social

Unde găsești cele mai bune centrale pe peleți

În primul rând, peleții ca și combustibil solid reprezintă o opțiune mult avantajoasă din…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *