Jandarmii băcăuani au găsit un bărbat beat, drogat și fără permis care făcuse un accident

Luni dimineața, în jurul orei 05.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Bacău aflat în misiune a observat pe Drumul Național 2 E85, pe raza localității Golești din județul Vrancea, un autoturism avariat care bloca o bandă de circulație.
Jandarmii au intervenit de urgență pentru a se asigura că în autoturismul avariat nu sunt victime care au nevoie de ajutor.

În autoturism nu era nimeni, astfel că jandarmii au asigurat zona pentru a nu se produce alte incidente și au apelat serviciul 112 pentru a anunța evenimentul rutier.

Până la sosirea echipajului de poliție, jandarmii au căutat în zonele apropiate persoanele care ar fi putut fi implicate în accident. Așa a fost depistat, în apropiere, un bărbat care prezenta câteva zgârieturi pe antebrațul drept.
Întrebat despre implicarea sa în incident, acesta nu a putut oferi nicio informație. Era dezorientat și confuz și nu știa unde se află.

În urma verificărilor, a reieșit că bărbatul era singur în mașină, nu deținea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive.
Bărbatul a fost predat colegilor polițiști pentru continuarea cercetărilor.

Distribuie articol
comentezi?!