Home STIRI SI NOUTATI Cultura Lansare de carte cu scop caritabil

Lansare de carte cu scop caritabil

0
71

În prima zi din luna martie, Asociația de Tineret ONESTIN și Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” vă propun o întâlnire cu lumea minunată a lui Sebastian Crăciun, un copil special cu un suflet mare, cât să cuprindă toate inimile noastre. Alături de prietenul și poetul Sorin Poclitaru, acesta va lansa în spațiul multifuncțional al bibliotecii, volumul intitulat „To be or not Toby”.

 

Evenimentul este organizat alături de  Asociația Culturală F.A.I.R. Play, cu ajutorul căreia a fost lansată cartea.

 

Sorin Poclitaru adună sub acoperișul simțirii minții lui lumi cât alții nu imaginează într-o viață. Lumi vegetale, lumi astrale, lumi ale îndrăgostirii și ale despărțirilor, ale zilelor de azi și ale memoriei neîngăduitoare. Pe toate dezvăluindu-le cu maximă delicatețe ori, deopotrivă cu sictir dulce-amărui” spun criticii.

 

Sebastian Crăciun este elev la Şcoala Gimnazială Nr. 3 ,,Bogdan Vodă” din Câmpulung Moldovenesc și scrie versuri şi proză încă din clasa I. Copilăria îi este însă umbrită de o cruntă boală, tetrapareză spastică.

 

Fondurile obţinute din vânzarea cărţii micului autor îi sunt necesare pentru acoperirea costurilor unor intervenţii chirurgicale, la o clinică din Chişinău. Sebi, cum îi spun cei apropiati, își doreşte din tot sufletul să învingă boala şi să se bucure de copilărie, de viaţă, alături de frăţiorii lui, de părinţi și de colegii de şcoală.

 

Evenimentul va avea loc pe 1 martie, ora 11:00 în spațiul multifucțional al Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti”.

 

Vă așteptăm cu drag!

vezi mai multe articole
Load More In Cultura

vezi si...

Galerie foto – Inaugurare Centru de Tineret Onesti

Luni, 21 mai 2019, de ora 13:00, a avut loc inaugurarea Centrului de Tineret Onesti, un no…