Lista infractorilor din județ dați în urmărire de Poliția Română. Cei mai mulți sunt din Bacău și Onești

Nu mai puțin de 24 din cei 90 de infractori dați în urmărire de Poliția Română pentru că se sustrag executării pedepselor cu închisoarea sunt din județul Bacău. Adică mai mult de un sfert!

Faptele pentru care au fost condamnați acoperă aproape toată plaja infracțiunilor, de la omor, viol, tâlhărie, trafic de droguri sau de persoane până la infracțiuni economice.

Dintre aceștia, cei mai mulți sunt din municipiul Bacau, nouă, în timp ce din Onești sunt patru infractori condamnați și dați în urmărire generală. Tot aproape de Onești, comuna Cașin are doi infractori căutați în timp ce câte unul sunt din Târgu Ocna, Slănic Moldova, Comănești, Gârleni, Urechești, Podu Turcului, Sascut și Sănduleni.

Iată lista completă a acestora:

BacăuGanea Laurențiu, 6 ani pentru evaziune fiscală, Șoșu Emilian, 7,8 ani, lipsire de libertate, viol, șantaj, Sava Vasile Valentin, 3,10 ani, infracțiuni economice, Ciocan Doru, 5,7 ani, spălare de bani, înșelăciune, Trofim Andrei, 15 ani, omor, Haidău Vasile Ovidiu, 7,6 ani, infracțiuni privind mijloacele de plată electronice, Coardă Ovidiu, 5 ani, trafic de droguri, Manea Adrian, 9 ani, trafic de droguri, Arvinte Codruța Claudia, 7 ani, înșelăciune, Ciocate Oana Luiza, 4,6 ani, trafic persoane.

OneștiAlbert Iulian, 10 ani, accesare ilegală sisteme informatice, Busuioc Marian, 7 ani înșelăciune, Busuioc Valentin, 6,8 ani, înșelăciune, Turișcă Florin Tănase, 10 ani, trafic de persoane.

Cașin: Ciobotaru Bogdan Vasile, 9 ani, viol, Mișu Vasile, 10,4 ani, viol, tâlhărie, furt,

Comănești: Gorea Florentin, 7,4 ani, evaziune fiscală

Târgu OcnaGrigor Ivan, 2 condamnări de 10 respectiv 8 ani, evaziune fiscală, spălare de bani, constituire de grup infracțional organizat

Slănic MoldovaPleșu Ioan, 10 ani, înșelăciune

Gârleni: Vinerică Livia, 6 ani, trafic persoane.

Urechești: Iacob Cristian Daniel, 6,4 ani, fals, uz de fals.

Podu Turcului: Irimiță Ionuț Iulian, 8 ani, furt și accesare ilegală a unui sistem informatic.

Sascut: Clatea Daniel, 9 ani, înșelăciune.

Sănduleni: Aioanei Gheorghe, 8 ani, trafic de persoane.

Distribuie articol
comentezi?!