Divertisment

Loredana Groza se reintalneste cu Onestiul la TVR

Vineri, 11 martie, incepand cu ora 17.00, Loredana Groza va fi invitata speciala a Marinei Almasan la emisunea “Ne vedem la TVR”. Loredana va avea parte de mai multe suprize in cadrul acestei editii a emisiunii “Ne vedem la TVR”, printre care si reintalnirea cu cativa onesteni dragi ei.

Editia de astazi a emisiunii “Ne vedem la TVR” este dedicata Loredanei dar si orasului ei natal, Onestiul. La rugamintea producatorilor emisiunii, Primaria municipiului Onesti s-a implicat in sprijinirea acestei editii atat pentru ca protagonista emisiunii din acesta seara este Loredana Groza, unul din simbolurile Onestiului, cat si pentru promovarea municipiului. Astfel ca , in studiorile TVR vor fi prezenti si onesteni, prieteni ai Loredanei. Mai mult, Marina Almasan va vorbi despre Onesti atat cu Loredana Groza cat si cu invitatii ei din municipiul de pe Trotus iar in timpul emisiunii vor fi derulate imagini ale orasului.

Cine este Marina Almasan

Chipul şi vocea veselă a Marinei Almăşan ne sunt întipărite în minte încă din anii ’90, când obişnuia să ne servească cel mai bun Ceai de la ora cinci din ţară. La fel energia şi pofta ei de viaţă; nu întâmplător emisiunea pe care o găzduia se transformase, în acea epocă, dintr-o producție TV într-un fenomen național, un spectacol săptămânal viu și colorat care alunga cenuşiul descurajant care ne dominase până atunci viețile. Când o auzeai spunând „dacă e marţi, e Belgia, dacă e joi, e ceaiul de la ora cinci”, ştiai că urmează câteva ore de bună dispoziție şi divertisment.

marina_almasanMarina Almăşan a crescut pe tărâmul divertismentului; unii telespectatori încă îşi amintesc de alte emisiuni ale ei – Planeta în jeanşiOala sub presiuneArca Marinei. De opt ani, însă, numele său se leagă de un singur titlu pe care îl puteți lua ca pe o promisiune – şi ca pe o invitație. Ne vedem la TVR este, spune Marina Almăşan, „un «melange» între lucruri serioase şi di­ver­tis­ment, iar în această perioadă, deloc scurtă, a îmbrăcat mai multe haine”.

„Le poţi strecura oamenilor valori şi informaţii chiar şi împachetându-le în haina mult mai comestibilă a divertismentului”, spune ea. Faţă de celelalte sezoane, emisiunea are acum în plus prezenţa unui „colţ al cârcotaşilor”. Trupa Andrei Tudor Band aduce culoare muzicală emisiunii, iar telespectatorii fideli au şansa de a câştiga premii oferite de sponsori, participând la concursurile lansate telefonic sau pe pagina de Facebook Ne vedem la TVR.

Cum s-ar putea defini, totuşi, Ne vedem la TVR? Marina Almăşan se rezumă să pronunţe două cuvinte: „divertisment educativ”. Pentru acest sezon, ambiţia ei e să aducă în studio-urile TVR „oameni de succes”. Ce înseamnă oameni de succes? Înseamnă profesori, actori, medici, sportivi – oameni remarcabili, care lasă în urmă mult mai mult decât câteva articole în presa tabloidă. Ei îşi vor lăsa poveştile, lecţiile de viaţă şi glumele în platoul emisiunii. Ne vedem la TVR e „ancora pe care am aruncat-o întotdeauna în viaţa de zi cu zi a omului de rând”.

Vezi și
Divertisment

Ce diferențe există între dezinfecție și dezinsecție?

Auzim adesea discutandu-se despre serviciile ddd și de multe ori facem confuzii în mod deosebit…
Vezi mai mult
Divertisment

Afla care sunt AVANTAJELE Jantelor din ALIAJ !

Afla care sunt AVANTAJELE Jantelor din ALIAJ ! De cele mai multe ori avem impresia ca jantele din…
Vezi mai mult
Divertisment

Florarie online – se merita sa trimiti flori online?

Intr o florarie online poti sa găsești o multime de flori, flori ce nu…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *