Home STIRI SI NOUTATI Divertisment Loredana, in concert la Onesti si Bacau

Loredana, in concert la Onesti si Bacau

0
105

Loredana începe în martie un amplu turneu national, care se intituleaza “Magic” si va cuprinde 15 dintre cele mai importante orase ale tarii. În cadrul turneului, artista a programat concerte si pe plaiurile natale.

Astfel, Loredana va concerta marti, 25 martie, în Onesti, la Casa de Cultura a Sindicatelor si miercuri, 26 martie, în Bacau, la Teatrul de Vara “Radu Beligan”. Organizatorii turnelului anunta “un eveniment artistic impresionant, cu invitati pe masura, numere de magie si costume exceptionale”.

Concertul Loredana va oferi o incursiune muzicala de aproape trei ore prin cariera unei artiste complexe si totale, care abordeaza toate genurile muzicale cu aceeasi usurinta si maiestrie. Playlist-ul concertelor va contine cele mai mari hituri ale Loredanei, inclusiv noul single “Lumea ta”, interpretat împreuna cu Carla’s Dreams si lansat la sfârsitul lunii decembrie.

Concertele de la Onesti si Bacau sunt programate pentru ora 19.30. Biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol si online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, bilet.ro. În functie de categorie, biletele se pot achizitiona la pretul de: 100 de lei categoria I si 80 de lei categoria a II-a.

– See more at: http://www.desteptarea.ro/loredana-in-concert-la-onesti-si-bacau/#sthash.ac78X6lw.dpuf

vezi mai multe articole
Load More In Divertisment

vezi si...

Onesti – BĂNUIŢI DE TRAFIC DE DROGURI, PRINŞI ÎN FLAGRANT DELICT DE POLIŢIŞTI

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Bacău, sub coordonarea…